Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Νέα τουρκική παρέμβαση για S-400 και αεροσκάφη F-35

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τα F-35, αλλά καίγονται, γιατί όνειρα για Γαλάζια Πατρίδα πάνε περίπατο με δεδομένο, ότι με Belhara, Constellation, εκσυγχρονισμένα τα F-16, Rafale και F-35 χάνουν ισχύ!!..

Με την παράλληλη συγκρότηση Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας υπό το ΓΕΕΦ και ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ δίνεται τέλος και στα περί ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ενώ το φάσμα της Συνθήκης των Σεβρών βρυκολακιάζει, όπως και το ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ είναι επί θύρας…

Ο Οκτάι πρόσθεσε ότι ο κύριος στόχος της Τουρκίας σε αυτό το θέμα είναι η άρση των κυρώσεων CAATSA και δήλωσε ότι η χώρα του δεν ενδιαφέρεται πολύ για μια κατάσταση όπως η επιστροφή στο πρόγραμμα των F-35.

Για την Κύπρο

Ο Οκτάι, έκανε μια αναφορά και στο Κυπριακό. Εξήγησε επίσης ότι μοιράστηκαν με τα μέλη του Κογκρέσου «τις προτεραιότητες της Τουρκίας σχετικά με την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), τις θέσεις της σχετικά με την Ανατολική Μεσόγειο, τις απόψεις της για την ειρήνη Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία διαδικασία και κοινά θέματα με σημαντικούς περιφερειακούς γείτονες όπως το Ιράκ».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου