Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Το αυτοκτονικό σύνδρομο της Δύσης

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όλο το άρθρο του κ. Μουμτζή είναι μια διαπίστωση της οδυνηρής πραγματικότητας, ότι ως Δύση εν γνωσει μας αυτοκαταστραφούμε την κοινωνία μας και το μέλλον των παιδιών μας..

Η Πρεσβεία του Ιράν στην Ελλάδα, με σειρά αναρτήσεων στο Twitter αναφέρεται στον «μάρτυρα» Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊοι, ο οποίος, όπως γράφει,«ήταν επικεφαλής στη διάρκεια μίας περιόδου εμβάθυνσης και εξομάλυνσης των δεσμών με τις αραβικές χώρες του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ενώ είναι πιθανό αυτή η πολιτική να συνεχιστεί.

Αξίζει τον κόπο να πενθείς τον θάνατο ενός φονιά; Ενός ανθρώπου που έχει στείλει στον άλλον κόσμο χιλιάδες αντιφρονούντες με μια υπογραφή του; τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον «χασάπη» της Τεχεράνης; Και πώς ένας οργανισμός, όπως ο ΟΗΕ, έβαλε τη σημαία του να κυματίζει μεσίστια επειδή εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο ένας δήμιος; Φυσικά στην Ελλάδα σύσσωμη η Αριστερά ρίγησε με το άκουσμα του θανάτου του αντιιμπεριαλιστή αγιατολά. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι δολοφονίες των κοριτσιών που δε φορούνε τη μαντήλα είναι μικρολεπτομέρειες. Σημασία έχει πως ο φονιάς ανήκε στον «άξονα της αντίστασης».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου