Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Πρώτη μεγάλη νίκη του Ρόμπερτ Μενέντεζ: Οι ένορκοι δεν μπορούν να δουν σοβαρά στοιχεία της υπόθεσης του γερουσιαστή μετά την απαγόρευση από τον δικαστή

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Τελικά οι Εισαγγελείς ερμήνευσαν κατά το δοκούν τις καταγγελίες και δεν στοιχειοθέτησαν επαρκώς το κατηγορητήριο..

 Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου επικαλέσθηκε το «απόρρητο» για τα διαμειβόμενα στο Κογκρεσσο και δεν επιτρέπει στους Ενόρκους να αναλύσουν ενδελεχώς τα περί δωροδοκίας..

epa11337591 US Senator Bob Menendez of New Jersey arrives to a US federal court building on the first day of his corruption trial in New York, New York, USA, 13 May 2024. EPA, OLGA FEDOROVA

Οι ένορκοι στην υπόθεση διαφθοράς του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ (Bob Menendez) δεν μπορούν να δουν στοιχεία που οι εισαγγελείς έχουν χαρακτηρίσει «κρίσιμα» για ένα σοβαρό μέρος της υπόθεσής, αποφάσισε ομοσπονδιακός δικαστής την Παρασκευή, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Politico.

Η απόφαση ανοίγει μια “τρύπα” στην ικανότητα των εισαγγελέων να αποδείξουν τον κεντρικό τους ισχυρισμό: ότι ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ δωροδοκήθηκε για να βοηθήσει στην αποστολή δισεκατομμυρίων δολαρίων αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Αίγυπτο.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου