Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Αντιδράσεις και απειλές από την Τουρκία για τα πλωτά ραντάρ στο Αιγαίο: «Αν οι όλμοι μας στρίψουν προς το Καστελόριζο, περαστικά τους»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Στο λένε στα μούτρα ΟΧΙ στα Θαλάσσια Πάρκα και που στις Κυκλαδες ή κάτσε καλά μη βάζεις πλωτά Ρανταρ γιατί βομβαρδίζουμε το Καστελόριζο και στα βουλιάζει ο Τουρκικός Στόλος, απο την άλλη εσύ τελικά για να γίνεις αρεστός στον επιλογέα σου νομίζεις κύριε Καθηγητή ότι είσαι ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ..

Εδώ στον χάρτη βλέπετε τη Σαμοθράκη, τη Λέσβο, τη Χίο, την Ικαρία, τη Σάμο, την Κάλυμνο, την Κω και τη Ρόδο. Αυτή εδώ δεν είναι η λίστα των νησιών που θα πάτε δίχως βίζα. Αυτά είναι τα νησιά που η Ελλάδα θα εγκαταστήσει ραντάρ. Βάζει κάτω από τη μύτη μας ραντάρ.Στην Αττάλεια, στο Αϊδίνιο, στη Σμύρνη, στο Τσανάκαλ. Να τι κάνει η Ελλάδα. [...] Όταν αυτά τα χτίσετε κοντά στις τουρκικές ακτές και στα τουρκικά νησιά, τότε ο τουρκικός στόλος θα κάνει κάτι, ίσως πέσει πάνω τους ή κάτι άλλο».

Η Τουρκία δεν έχει ανάγκη να κάνει κάποιο επιπλέον κόπο. Αν οι όλμοι στρίψουν προς το Καστελόριζο, τότε περαστικά τους. Μιλάμε για μια απόσταση 500 μέτρων για έναν μικρό όλμο. Εσύ Ελλάδα, πως από τόσα χιλιόμετρα θα καταφέρεις να υποστηρίξεις αυτό το νησί, και μπορείς και συμπεριφέρεσαι με τέτοιο θράσος, τέτοια αδιαφορία» αναφέρει χαρακτηριστικά


Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου