Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Άθλια επίθεση από τον Χακάν Φιντάν, προκαλεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό πριν από την επίσκεψη του στην Άγκυρα: Δεινή, δήθεν, “η κατάσταση των “Τούρκων” στη Δυτική Θράκη”

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Αυτά τα «απολίτιστα δίποδα που κάνουν τζαμιά τις Εκκλησίες μας» επισκέπτεσαι κύριε Π/Θ, δίχως να έχεις ίχνος ευαισθησίας και ενοχής, για τις προσβολές που δέχεται η Ελλάδα μας…

Τίποτε άλλο, απλά δείτε το βίντεο !!..

Στο σημείο αυτό ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε το πρόσταγμα για να κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων: «Έχεις το ψαλίδι στα χέρια σου και την κορδέλα μπροστά σου. Όλοι μαζί να πούμε "εις το όνομα του Κυρίου" (για Αλλάχ μπισμιλάχ) και να κόψουμε την κορδέλα. Με το καλό»!

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα www.skai.gr:Τζαμί από σήμερα η Μονή της Χώρας: Για «ένδειξη ευαισθησίας στην προστασία της κληρονομιάς» μίλησε ο Ερντογάν στα εγκαίνια (βίντεο)

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, ο Φιντάν αναφέρθηκε επιπλέον στην «άδικη απομόνωση» της παράνομης και μη αναγνωρισμένης “τδβκ”, στη δεινή δήθεν κατάσταση των “Τούρκων” στη Δυτική Θράκη, των Ουιγούρων στην Κίνα και των Τατάρων της Κριμαίας και κάλεσε όλες τις μουσουλμανικές χώρες να δράσουν από κοινού για τα θέματα αυτά.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:hellasjournal.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου