Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Σκόπια: «Η Βουλγαρία θέλει να εξαφανίσει ό,τι είναι ‘μακεδονικό’ σε πλανητικό επίπεδο!»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ οφείλει άμεσα να στηρίξει τα Σκοπιά και τη Συμφωνία των Πρεσπών που βάλλεται από τη Βουλγαρία..

Τέτοιο επικό κατόρθωμα να παραδώσουμε:

Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Γλώσσα και Εθνότητα Μακεδονική στους Σκοπιανούς και να μας διασώζουν οι Βούλγαροι είναι απαράδεκτο για ΣΥΡΙΖΑ αλλά «και ΝΔ που δεν προκάμε», γιατί είναι κουρασμένη με αυτούς τους Εθνικιστές και Πατριώτες, ενώ με τις νέες Σημιτικές προσλήψεις αντιστρέφει το κλίμα!!

ΑΦΕΡΙΜ !!

Είναι θανατηφόρο πλήγμα για το διεθνές δίκαιο και τη διεθνή κοινότητα ότι η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει τον (σλαβο)μακεδονικό λαό και τη γλώσσα του.

Αν και ορισμένοι από τους (σλαβο)Μακεδόνες πολιτικούς εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν επίμονα ότι η (σλαβο)μακεδονική γλώσσα εδραιώθηκε, η βουλγαρική παρεμπόδιση αυτού του ψηφίσματος από τον γερουσιαστή Μπράουν δείχνει ότι η Βουλγαρία ποτέ και πουθενά δεν θα δεχτεί μια ξεχωριστή (σλαβο)μακεδονική γλώσσα, ταυτότητα και πολιτισμό.

Γι’ αυτό και η βουλγαρική αντίδραση στο ψήφισμα που εγκρίθηκε στη γερμανική Bundestag για τη (σλαβο)μακεδονική γλώσσα, τον πολιτισμό και την ταυτότητα, με το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια εχθρική ενέργεια με στόχο τη Βουλγαρία, ήταν τόσο σφοδρή.

Παρόμοιο ψήφισμα ανακοινώθηκε και στο γαλλικό κοινοβούλιο, αλλά προφανώς το βουλγαρικό διπλωματικό δίκτυο άσκησε πίεση στον παραδοσιακό του σύμμαχο για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε κανείς δεν μιλά πια για τέτοιο ψήφισμα.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου