Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Π.Ο.Ε.Σ. - Ανακοίνωση για ερώτηση στη ΒτΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αφορά τα στρατιωτικά νοσοκομεία

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Κινδυνεύουν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία είτε από Ναύαρχο και βατραχάνθρωπο, είτε από αυτόν που σώθηκε στην κολυμβήθρα από τον Τίμιο Σταύρο και αναδύθηκε κατοπιν και δη εις ΑΡΧΗΓΟΝ του κόμματος!!…

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                                Αθήνα, 17 Απριλίου 2024

        Με πάρα πολύ μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη λάβαμε γνώση της ερώτησης με αριθμό 4327/15.4.2024 με θέμα «Διασφάλιση της αυτονομίας των στρατιωτικών νοσοκομείων» που κατατέθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΕΘΑ, κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, από τον οποίον λόγω ιδιότητας και μόνο έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε αυξημένες απαιτήσεις.

        Για λόγους που αδυνατούμε να κατανοήσουμε, η ερώτηση αυτή δήθεν επικαλούμενη τις έντονες ανησυχίες ως προς την ενοποίηση από «συνδικαλιστικές ενώσεις των ΕΔ» (γενικώς), «ε.ε. και ε.α στελέχη και γιατρούς» καθώς και «δημοσιογραφικές πληροφορίες» θέτει συγκαλυμμένα θέμα νέας δυνατότητας για απώλεια των στρατιωτικών νοσοκομείων προς όφελος του ΕΣΥ. Διότι μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθούν δύο, κατά τα λοιπά απολύτως παράταιρες, αν όχι ύποπτες παράγραφοι, ως προς το σύνολο της ερωτήσεως, που εξυμνούν σε υπερθετικό βαθμό τη δυνατότητα αξιοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων από το ΕΣΥ και οι οποίες προκαλούν εύλογες απορίες και αγανάκτηση.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.poes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου