Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Οι ευρωεκλογές που βαπτίσθηκαν εθνική κάλπη, το «τσουνάμι» των Τεμπών και ο Κώστας Λαλιώτης

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όλα στην κάλπη πληρώνονται και ειδικά η απαξίωση ηθικών αξιών και αρχών της Ελληνικής οικογένειας, που βάλλεται μεθοδικά με ακατανόητα νομοθετήματα..


Όλγα Τρέμη

Τα τελευταία δημοσκοπικά δεδομένα δείχνουν πτώση του ποσοστού της ΝΔ κατά 4,5 μονάδες και σοβαρά τραύματα στο προφίλ της σε όλα τα θέματα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το Κράτος Δικαίου, ενώ σε επίπεδο προσώπων στο βάθρο του νικητή εγκαθίσταται ο «κανένας».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ, στο Ζάππειο
INTIME NEWS
Ένα «φάντασμα πλανιέται» πάνω από το Ζάππειο όπου διεξήχθη το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: το «φάντασμα» των Τεμπών.

Να υπενθυμίσουμε ότι βάσει προηγούμενων μετρήσεων, «έπαιρνε» καθαρά κεφάλι, η άποψη πως επιχειρείται από κυβερνητικής πλευράς συγκάλυψη ευθυνών, και, επειδή it takes two to tango, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία το γεγονός ότι στην προαναφερθείσα έρευνα (MRB – Open), ο βαθμός εμπιστοσύνης των πολιτών στη Δικαιοσύνη είναι μόλις 30%. Και κάτι ακόμη, σχετικό και άσχετο: Η απάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας σε σχετικό ερώτημα του Σταύρου Θεοδωράκη, ήταν «πολύ βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι υπερήφανη για τη Δικαιοσύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου