Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέο βίντεο Νετανιάχου ανάμεσα σε στρατιώτες - «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει, θα νικήσουμε»

 

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέος βομβαρδισμός κοντά σε σχολείο του ΟΗΕ με δεκάδες νεκρούς - Δείτε βίντεο, σκληρές εικόνες
Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Να τιμωρηθούν οι τρομοκράτες της Χαμάς καμία αντίρρηση..

 Οι άμαχοι όμως με κάθε τρόπο να προστατευθούν..

Ποσο μάλλον τα παιδιά κύριε Νετανιάχου !!..

«Σας εμπιστεύομαι» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού του Ισραήλ προς τον ισραηλινό στρατό

«Σήμερα με τους μαχητές μας στο πεδίο. Έχουμε πολύ εντυπωσιακές επιτυχίες, είμαστε ήδη πέρα από τα περισσότερα από τα περίχωρα της πόλης της Γάζας. Κάνουμε πρόοδο. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Θα προχωρήσουμε. Θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε, και θα το κάνουμε με τη βοήθεια του Θεού και με τη βοήθεια των ηρωικών πολεμιστών μας. Σας εμπιστεύομαι, σας πιστεύω. Ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ στέκεται πίσω σας. Μέχρι τη νίκη» έγραψε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Στρατηγός Φράγκος: Παλαιστινιακό κράτος σημαίνει ΑΟΖ - «Λεβιάθαν» και η Γάζα..

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος την 31-10-2023 παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις » της ΕΡΤ 1 σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην λωρίδα της Γάζας όπου διατύπωσε προτάσεις για την λύση του ζητήματος, την γεωπολιτική αναγκαιότητα για την διατήρηση της συμμαχικής σχέσης μας με το Ισραήλ χωρίς σημαίνει βεβαίως ταύτιση και συμπόρευση με όλες τις επιλογές του αλλά και την ανάγκη προστασίας των αμάχων στην περιοχή.

 "Σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει είναι η προστασία της ΖΩΗΣ των αμάχων και η συνέχιση της ανθρωπιστικής βοήθειας γιατί η εξαθλίωση και οι λοιμώξεις με τον πλήρη αποκλεισμό δεν έχουν θύμα την Χαμάς αλλά τους αμάχους."

Επίσης επέστησε την προσοχή πως η δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους θα σημάνει αυτόματα και δικαίωμα στην ΑΟΖ υπογραμμίζοντας ότι στην περιοχή βρίσκεται το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου «Λεβιάθαν» κάτι όμως που δεν πρόκειται να αποδειχθεί το Ισραήλ.

Η ρεαλιστική λύση όπως εκτιμησε είναι μια αυξημένη αυτονομία εντός του κράτους του Ισραήλ όπως προκρίνεται και στην Κύπρο δικοινοτική διζωνική λύση χωρίς βέβαια να είναι η ιδανική για εμάς όπως σημείωσε..

Ο Στρατηγός δήλωσε πως η Χαμάς πρέπει να παραδοθεί για να προστατέψει τους αμάχους Παλαιστινίους της Γάζας και να πάψει να υπάρχει ή και να πάψει να υφίσταται μετά και την ειδικού σκοπού Χερσαία Επιχείρηση του Ισραήλ, η οποία οπως εκτιμά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπ. Νετανιάχου θα πάρει χρόνο μήνες ακόμη και χρόνια!!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:greece4greeks.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου