Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ:«Σε 48 ώρες θα είμαστε στην πόλη της Γάζας - Περικυκλωμένη από όλες τις μεριές»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι σχετικά εφικτό να μπεις στην πόλη της Γάζας το ερώτημα είναι πως εξέρχεται και με ποιο φόρο αίματος ειδικά για τις χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ….

Σε 48 ώρες εκτιμούν οι Ισραηλινοί ότι το πεζικό τους θα έχει μπει στην πόλη στη Γάζας, έχοντας καταφέρει ήδη να κόψουν τον παλαιστινιακό θύλακα στα δύο και να τον περικυκλώσουν από όλες τις μεριές, ενώ σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού παραμένουν και οι δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στο Βορρά όπου οι αψιμαχίες με τη Χεζμπολάχ είναι καθημερινές. 

Νωρίτερα το Ισραήλ είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί ιατρικές εγκαταστάσεις στη Λωρίδα της Γάζας για τους σκοπούς της. Παράλληλα γινόταν γνωστό δυνάμεις του Ισραηλινού στρατού ανακάλυψαν ολόκληρα οπλοστάσια μέσα σε σπίτια.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός του Επιτελείου του ισραηλινού στρατού Αντιστράτηγος Ερζί Χαλέβι τόνισε ότι ο στρατός είναι «έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προχωρήσει στην επίθεση στο βορρά», καθώς τις τελευταίες εβδομάδες αμύνεται από καθημερινές επιθέσεις πυραύλων και ρουκετών της Χεζμπολάχ.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.cnn.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου