Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Έκανα έξη χρόνια στην Πρεσβεία της Άγκυρας, όταν λοιπον ο διπλωμάτης τοποθετείται ξεκινάει

«εκ των όσων συνεκράτησα»!!!

Εδώ μιλάει με το γνωστό άσμα:

«Και τα λέω σε εσένα να τα ακουω εγώ!!..» και υπονοεί την έπαρση πολλών εκ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που μπερδεύουν τον Ίωνα με τον Ιώβ, οι οποίοι μάλιστα επανεκλέγονται πανηγυρικά με ευθύνη όλων μας..

Τώρα στον Καναδά έγινε το αναμενόμενο με τον φερόμενο ηθοποιό σε ρόλο Προέδρου εμπόλεμης χώρας επί δύο έτη, που ΑΝΤΙ να επιδιώκει την επίτευξη Ειρήνης παρακαλάει συνεχώς για να του δοθούν όπλα μαζικής καταστροφής με αποτέλεσμα ο Ρώσος να τρίβει τα χέρια του..,

Η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής. Όλα τα μέλη της Βουλής υποτίθεται ότι είναι μορφωμένα με πτυχία πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού Justin Trudeau. Όλα τα μέλη της Βουλής θα έπρεπε να γνωρίζουν από τα χρόνια του γυμνασίου ότι το 1943 η Σοβιετική Ένωση ήταν σύμμαχος των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και, συνεπώς, αν ο Hunka πολέμησε εναντίον των Ρώσων, τότε ήταν στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας. Και φυσικά ανήκε στην 14η Waffen Grenadier Division της SS Galician, μια στρατιωτική μονάδα της ναζιστικής Γερμανίας. Όταν αυτό έγινε γνωστό, προκλήθηκε σάλος στην Οτάβα και ο Trudeau υποχρέωσε τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου να παραιτηθεί. Εάν ένα μέλος της Βουλής είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο ότι ο Hunka πολέμησε με τη ναζιστική Γερμανία, ολόκληρο το ζήτημα και το σκάνδαλο θα είχαν αποφευχθεί και ο Καναδάς θα διατηρούσε την αξιοπρέπειά του. 

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:professors-phds.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου