Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ερντογάν κατάφερε το… ακατόρθωτο: Συνασπίστηκαν εναντίον του Αμερικανοί νομοθέτες που αποφάσισαν να υποστηρίξουν τους όρους του κ. Μενέντεζ για τα “τουρκικά” F-16

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η Άγκυρα προκαλεί με στόχο την Κύπρο και προχωρεί σε άρση όλων των αντιθέσεων της με τον Αραβικό κόσμο για να πάρει πλεονέκτημα έναντι της Ελλάδος..

Αν συνεχιστεί η στήριξη της Ελλάδος στην Τουρκία όχι μόνο σε Ευρώπη αλλά και ΗΠΑ θα τρέχουμε πάλι ασθμένοντες να υπερασπισθούμε ακόμη και την Εθνική μας κυριαρχία..

Την αντεπίθεση της Άγκυρας την κλιμάκωσε ο ίδιος ο Ερντογάν στον ΟΗΕ..


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, HELLAS JOURNAL

Η αποχώρηση του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ από την προεδρία της πανίσχυρης Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, βελτιώνει (υποτίθεται) τις πιθανότητες για την πώληση των αμερικανικών μαχητικών F-16 στην Τουρκία.

Τα παραπάνω -σε ελεύθερη απόδοση- φέρεται να υποστηρίζει κορυφαίος Ρεπουμπλικάνος νομοθέτης, στον ιστότοπο Politico, οι δημοσιογράφοι του οποίου προσπαθούν να περιγράψουν τη νέα κατάσταση πραγμάτων μετά τη συνωμοσία εναντίον του φιλέλληνα νομοθέτη, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία ισλαμικών κύκλων του Καΐρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου