Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Π. Κασιμάτης στο Αφγανιστάν με τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι η απάντηση σε ένα καλό φίλο απόστρατο, ότι ο Φράγκος ήταν ο Διοικητής των Δυνάμεων σε Αφγανιστάν και ΚΟΣΣΟΒΟ ως ΔΚΤΗΣ του Β' Σώματος ΣΤΡΑΤΟΥ και πήγαινε ανελλιπώς να δει τους μικρούς πρώτα και τους μεγαλύτερους , που υπηρετούσαν και τιμούσαν την Ελλάδα!!…🇬🇷🇬🇷

Εδώ στο ΚΟΣΟΒΟ

Γιορτές στο Κόσοβο, (για το οποίο πάντα θα λέμε πως χρειάζεται να γίνει μια μελέτη για το αν έχει επηρεαστεί η υγεία όσων υπηρέτησαν). Ο Φράγκος με τα φτερά της Π.Α., συγκεκριμένα με το επετειακό C-130 που «μεταφέρει» τον Ηρακλή, φτάνει στην Ελληνική Αποστολή με Πύρρο Δήμα και Βασίλη Καρρά. Το κέφι απογειώνεται.

Του Πέτρου Κασιμάτη… 

Αν ψάξεις στα σπλάχνα του θα βρεις δυο δωμάτια. Στο ενα κοιμάται η Ορθοδοξία. Στο αλλο η δόλια πατρίδα.

Στους καιρούς της καταιγίδας βρεθήκαμε κάποτε στο Αφγανιστάν. Αυτός ως Αρχηγός ΓΕΣ θα επιθεωρούσε τη Ελληνική Δύναμη που στρατοπέδευε στη χώρα της Κεντρικής Ασίας , στη Βάκτρια του Αλεξάνδρου, στην Καμπούλ του Έλληνα στρατηλάτη. …Ο υπογράφων πραγματοποιούσε τη δεύτερη αποστολή στην κόλαση του Αφγανιστάν. Αυτή τη φορά ήταν αποστολή της Ελληνικής Βουλής. Ο ΝΑΤΟικος διοικητής του αεροδρομίου της Αφγανικής πρωτεύουσας μας το είχε πει καθαρά. «Δεν βρήκατε άλλον τρόπο να αυτοκτονήσετε; Έπρεπε να έρθετε στην Καμπούλ;».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.kanaliena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου