Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ιδού η συμφωνία Ιβάν Σαββίδη- Ν. Κοκλώνη για το Open

Στρατηγός Φρ. Φράγκος Αντί σχολίου..

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

 Σημειώνεται ωστόσο, ότι όπως είχε αποκαλύψει προ μηνός το Radar, η μόνη πρόταση εξαγοράς του Open που είχε στα χέρια του ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτή του Ant1 αντί του ποσού των 20 εκατ. ευρώ και την ανάληψη χρεών ύψους 16 εκατ. ευρώ!

Ο Ν. Κοκλώνης αναλαμβάνει την παραγωγή και την εκμετάλλευση όλου του προγράμματος του Open με εξαίρεση το ενημερωτικό πρόγραμμα – δελτίο ειδήσεων, το οποίο κρατά ο Ρωσοπόντιος ολιγάρχης προκειμένου να ελέγχει την «γραμμή» και την πολιτική – γεωπολιτική κατεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού!

Η συμφωνία αφορά τρία χρόνια, στην εκπνοή των οποίων ο Ν. Κοκλώνης θα έχει δικαίωμα προτίμησης αγοράς του καναλιού στην τιμή των 70 εκατ. ευρώ!

Option αγοράς μετά από 3 χρόνια στην τιμή των 70 εκατ. ευρώ κρατά ο Κοκλώνης, που θα πάρει ως προμήθεια το 3% του τελικού ποσού αν το Open πωληθεί σε τρίτο!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου