Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Μ. Ρούμπιν: Ο Ερντογάν είναι έτοιμος να πετύχει τους στόχους του-Ετοιμαστείτε Για Το Brain Drain Της Τουρκίας

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η Τουρκία παρά την άρνηση του 50% του πληθυσμού διολισθαίνει στο να καταστεί μια Ισλαμική χώρα με την πολιτική Ερντογάν..(βίντεο)

Χρησιμοποιεί την δημοκρατία ως μέσο για την αποκατάσταση του Ισλάμ

Πριν από τριάντα χρόνια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξήγησε τους στόχους του: «Η δημοκρατία δεν είναι ο τελικός μας στόχος», δήλωσε , «αλλά μάλλον ένα μέσο για την αποκατάσταση του πολιτισμού του Ισλάμ που θα προχωρήσει τον εικοστό πρώτο αιώνα και όποιος συμμετέχει στην αναγέννηση αυτού του πολιτισμού, η ανταμοιβή του με τον Θεό θα διπλασιαστεί», όπως γράφει ο Μάικλ Ρούμπιν για το 19fortyfive.com.

Ο Ερντογάν μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένες «λευκές τουρκικές» ελίτ, καθώς και Αλεβίτες και Κούρδους με θρησκευτικά συντηρητικούς Σύρους Άραβες, ενώ στη συνέχεια θα ενθαρρύνει άλλους πρόσφυγες να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη. Πολλοί από τους παραδοσιακούς κεμαλιστές της Τουρκίας, ωστόσο, δεν θα μείνουν για να πολεμήσουν άλλη μια μέρα. Θα δουν την απώλεια του Kemal Kilicdaroglu ως τελευταία τους ευκαιρία και θα ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους. Ετοιμαστείτε για επιτάχυνση της κοινωνιολογικής αλλαγής στην κοινωνία της Τουρκίας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου