Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Τουρκία: Η νέα κυβέρνηση Ερντογάν - Ο Φιντάν στο ΥΠΕΞ και ο Γιασάρ Γκιουλέρ στο υπουργείο Άμυνας

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι νωρίς να γίνει αποκρυπτογράφηση των πραγματικών προθέσεων Ερντογάν και των νέων ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ ως προς τις Ε/ Τ σχεσεις..

«Στην γείτονα όλοι χορεύουν ,όπως βάρα τον ταμπουρά ο Ερντογάν..»

Στόχος είναι να πάρουν ζεστό χρήμα απο Ε.Ε., ενώ απο τις ΗΠΑ τα F- 16 Viper και για να γυρίσουν στο «μαντρί του ΝΑΤΟ» ανταλλάγματα σε βάρος της Ελλάδος και των Κούρδων της ΣΥΡΙΑΣ…

ΙΔΩΜΕΝ και ΟΨΟΜΕΘΑ!!…

O «Σουλτάνος» λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του ως 13ος πρόεδρος της Τουρκίας έστειλε στην... αποστρατεία τα «γεράκια» των Ελληνοτουρκικών

Τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εκτός της νέας κυβέρνησης μένουν ο μέχρι πρότινος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Πρόκειται για τρία πρόσωπα που θεωρούνταν τα «γεράκια» των ελληνοτουρκικών καθώς ήταν υπέρ μίας σκληρής γραμμής στις σχέσεις με την Ελλάδα. 

Η κίνηση του Ερντογάν έρχεται λίγη ώρα αφότου το κρατικό TRT μετέδωσε ότι ο «Σουλτάνος» επιθυμεί μία νέα αρχή στις σχέσεις Τουρκίας - Ελλάδας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου