Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ροδόπη: Πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «καίει» Τσίπρα και συγχαίρει Μητσοτάκη - «Δεν κερδίσαμε εμείς, αλλά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Φερθείτε με αξιοπρέπεια εναντι του απλού Έλληνα και για τα ψηφουλάκια βάλτε στο περιθώριο το Τουρκικό Προξενειο Κομοτηνής..

Ροδόπη: Συνεχίζονται οι καταγγελίες από στελέχη (πρώην και νυν) του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την εκλογή του Φερχάτ Οζγκιούρ, και την ανάμειξη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, ώστε ο μουσουλμάνος βουλευτής να κερδίσει την έδρα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Ο αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί και εμπεριέχει και εσωκομματικά πυρά. Μετά την ανάρτηση της Ελένης Λαφτσή, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Κομοτηνής, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και είχε κάνει λόγο για «παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη με αφορμή την εκλογή του Οζγκιούρ, τη σκυτάλη έλαβε για το ίδιο ζήτημα ο Θανάσης Καλογιαντσίδης, πρώην μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης και πρώην αναπληρωτής συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Κομοτηνής.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:eleftherostypos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου