Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023, Δημοσκόπηση GPO: Στο 43,9% η ΝΔ, στο 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 Η ψήφος στα μικρά κόμματα είναι ως κινούμενη άμμος..

Καταποντίζεται η Ελληνική Λύση και με περιττό θράσος προέβη σε εργαλειοποίηση τον Ευρωβουλευτή, που από ΜΑΝΩΛΗΣ βαφτίστηκε στα 25 του χρόνια ως ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,για να μπερδεύει τους ψηφοφόρους με τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ και Τεως ΥΕΘΑ Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο!!…

Πάνω στον πυρετό της προεκλογικής προετοιμασίας ελάχιστοι μπορούσαν να αντιληφθούν ίσως και κανένας, παρά μόνο το στενό κομματικό επιτελείο του κυρίου Βελόπουλου, το οποίο γνώριζε ότι ο Φράγκος εντός παρενθέσεως Φραγκούλης Εμμανουήλ του Ιωάννη ήταν ένα πολύ ωραίο τεχνηέντως δημιούργημα συνεπωνυμίας το οποίο παρέπεμπε στον τέως αρχηγό ΓΕΣ εν αποστρατεία Φράγκο Φραγκούλη.

Σε όλες της ερωτήσεις ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και προσωπικές επικοινωνίες υποψηφίων βουλευτών σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδος του κόμματος δινόταν η εντύπωση ότι ο υπ’ αριθμόν 42 συνυποψήφιός μου ήταν ο Στρατηγός Φράγκος. Αξιοποιώντας λοιπόν τη μεγάλη φήμη του ονόματος του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη,το κόμμα υφάρπαξε με πονηρό τρόπο την ψήφο οπαδών και ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης. Μιας και ήταν το πιο γνωστό όνομα..

Διαβάστε ΕΔΩ σχετικό δημοσίευμα:tempo24.news..

Ισχυρή αυτοδυναμία με 160 έδρες δίνει στη Νέα Δημοκρατία η δημοσκόπηση για την εφημερίδα Τα ΝΕΑ ενόψει των εκλογών του Ιουνίου

Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου δίνει δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα τα ΝΕΑ καταγράφοντας ποσοστό 43,9% στην εκτίμηση ψήφου στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ποσοστό που δίνει ισχυρή αυτοδυναμία 160 εδρών σε επτακομματική βουλή.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου