Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Καραμανλής: Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα - Μόνο η ΝΔ μπορεί να την εγγυηθεί

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Έθεσε Τέρμα στην παραφιλολογία για Συμφωνία Πρεσπών στο Αιγαίο με την Τουρκία ο πρώην Π/Θ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μετά τις εκλογές…

Μια και ΜΟΝΗ διαφορά ΑΟΖ- ΥΦΑΛΟΚΠΙΔΑ και ας ξεχάσουν οι «πρόθυμοι» κατευνασμό και Θαλάσσιες Ζώνες, διότι τα Χωρικά Ύδατα είναι μονομερές δικαίωμα κάθε χώρας!!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…

Και τα λέω σε εσένα που κάνεις, ότι δεν τα ακούς..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΝΙΖΕΙ:

Για την Τουρκία ο Κ.Καραμανλής είπε ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να δέχεται απειλές χρήσης βίας κατά του εδάφους της ή να στέλνει μηνύματα κατευνασμού εναντίον της Τουρκίας. Η Τουρκία επιδιώκει ηγεμονική θέση στην Ανατολική Μεσόγειο, το δόγμα της γαλάζιας πατρίδας δεν επιφέρει καμία αμφιβολία επ αυτού. Οι δηλώσεις Τσαβούσογλου για την αμφισβήτηση νησιών του Αιγαίου είναι δηλωτική και δεν μπορεί να έχουμε αυταπάτες. Η Ελλάδα παγίως είναι έτοιμη να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας. Όλα τα άλλα ζητήματα είναι λυμένα. Πολύ ορθώς πράξατε κε Πρωθυπουργέ που το τονίσατε και πάλι. Το καθεστώς των νησιών είναι δεδομένο και εκτός κάθε άλλης συζήτησης, το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων είναι μονομερές και στη δικαιοδοσία της κάθε χώρας. Τελεία και παύλα!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου