Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Στρατηγέ Ακαρ τι φοβάσαι..
Ζητάς να εγκαταλείψουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος αφύλακτα τα νησιά, για να κανείς τη Γαλάζια Πατρίδα με περίπατο..
Απατάσαι πλάνην οικτρά!
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επανέλαβε ότι η χώρα του δεν πρόκειται να αποδεχτεί κανένα τετελεσμένο γεγονός στην Κύπρο, το Αιγαίο ή την ανατολική Μεσόγειο και ότι δεν θα επιτρέψει να καταπατηθούν τα δικαιώματά της.
Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Κατά την παρουσία του σε άσκηση του τουρκικού στρατού στο Καρς της Τουρκίας, ο Ακάρ σημείωσε ότι η Τουρκία δεν θα αποδεχθεί κανένα τετελεσμένο γεγονός στην Κύπρο, στο Αιγαίο ή στην ανατολική Μεσόγειο και δεν θα επιτρέψει να καταπατηθούν τα δικαιώματά της, ενώ υποστήριξε ότι η Άγκυρα δεν απειλεί κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου