Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πρωτοσέλιδο – κόλαφος για τον «εμπρηστή» Ερντογάν από το περιοδικό Stern: «Αγωνίζεται αδίστακτα για να παραμείνει στην εξουσία»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 Ο Ερντογάν εργαλειοποιεί τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία, ενώ και αν χάσει τις εκλογές το Stern φοβάται για κατάργηση της έστω ελλειμματικής Δημοκρατίας..

Αναφέροντας, επίσης, ότι «ο Ερντογάν κρατάει πολλά μέτωπα ανοιχτά στο εξωτερικό, από την Ουκρανία μέχρι τη Συρία, χρησιμοποιώντας τη δύναμή του», το γερμανικό περιοδικό έκανε ειδική μνεία στις επικείμενες εκλογές στην Τουρκία, γράφοντας: «Θα δεχτεί ο 'αιώνιος σουλτάνος' μια εκλογική ήττα; Ο εταίρος του, το κόμμα MHP, είναι τόσο καλά εδραιωμένο στο στρατό και τις δυνάμεις ασφαλείας που ορισμένοι ειδικοί εικάζουν ότι θα μπορούσε να παραμείνει στην εξουσία, ακόμα κι αν το κοινό έχει διαφορετικές προτιμήσεις».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ethnos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου