Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Στρατηγός Φράγκος:Αφηστε τις Ε.Δ. και τους Αρχηγούς μακρυά από τα πολιτικά σας παίγνια..(βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 102 fm καλεσμένος του δημοσιογράφου Νικόλαου Λαδιανού.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος αναφέρθηκε:

 Στις οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα , όπως θέρμανση, τρόφιμα και την δυσκολία να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. 

Δήλωσε ότι τα μνημόνια οδήγησαν σε σοβαρά προβλήματα που είχαν αντίκτυπο στο δημογραφικο..

Μάλιστα στην Τουρκία το παρουσιάζουν , ότι αυτό θα σημάνει και το τέλος της Ελλάδος

"Αυτή είναι η επιστημονική έρευνα που τρομάζει την Ελλάδα".. λένε οι Τούρκοι

Στοιχεία ελληνικής επιστημονικής έρευνας καταγράφει η τουρκική Sozcu σε άρθρο της με τον τίτλο «Επιστημονική έρευνα που τρομάζει την Ελλάδα».:

Η νέα γενιά δεν θέλει να κάνει παιδιά

Οι γεννήσεις, από τις 1.545 εκατομμύρια τη δεκαετία 1956-1965, αναμένεται να φτάσουν μόλις τις 835 χιλιάδες τη δεκαετία 2016-2025, σχεδόν οι μισές. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι το 1 στα 4 ζευγάρια δεν θα κάνει παιδιά.

Προβλέπονται περισσότεροι από 130.000 θάνατοι και περίπου 80.000 γεννήσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα για τα επόμενα 20 με 30 χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι μετά 30 χρόνια το έλλειμμα των γεννήσεων θα φτάσει το 1,5 εκατομμύριο.

Σύμφωνα με την Τουρκική Στατιστική Υπηρεσία κάθε χρόνο γεννιούνταν στην Τουρκία 1.150.000 παιδιά..

Αυτό που τρομάζει την Άγκυρα είπε ο κ. Αρχηγός είναι ότι Άνω του 60% είναι παιδιά Κούρδων γονέων και το 2045 θα είναι μειονότητα οι Τουρκογενείς χωρίς να λαμβάνεται υπόψη πόσοι εκ φόβου ή επιβίωσης δηλώνουν Τούρκοι!!..

Όσο για την Ελλάδα είμαστε σταθερά αδιάφοροι με την επίλυση του δημογραφικού!!…ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στρατηγός.

Αναφέρθηκε στον Έϊζα Τζένιγκς στον άνθρωπο, ο οποίος διέσωσε 350.000 Έλληνες και τόνισε ότι δεν τον έχουμε τιμήσει καθόλου, ούτε και εδώ στην Προσφυγούπολη της Θεσσαλονίκης και πρότεινε στον Δημαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντινο ΖΕΡΒΑ στα πλαίσια των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή να προχωρήσει στην ανέγερση ανδριάντα και το όνομα του να δοθεί σε πλατεία και κεντρική οδό του δήμου.

Εκτίμησε πηγαίνουμε σε μια περαιτέρω όξυνση με την Τουρκία, διότι ο Ερντογάν είναι επικίνδυνος καθώς μετά από είκοσι έτη διακυβέρνησης με έλλειμα δημοκρατίας κινείται με αναθεωρητισμό ανάλογο με αυτόν του Πούτιν και εμποτίζει τον τουρκικό λαό με απύθμενο μίσος έναντι των Ελλήνων, με απειλές θα έλθω ένα βράδι ή θα κτύπησω με βαλλιστικό πύραυλο TAYFUN την Αθήνα.

Όπως είπε ο Στράτηγος είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιώσουμε με αυτή τη γειτονική χώρα και να αναπτύξουμε και τις περαιτέρω τις εμπορικές μας σχέσεις τα οικονομικά μας,αν και όπως επεσήμανε τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε ελλειμματικό εμπορικό ισοζύγιο, διότι κατόρθωσαν οι Τούρκοι με 6,5 δισεκατομμύρια στην περιοχή Αλιάγα, πλησίον της Σμύρνης να κάνουν το μεγαλύτερο διυλιστήριο με αποτέλεσμα τον περιορισμό της εξάρτησής της από τις εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου, και την κάλυψη της εσωτερικής ζήτησης και των ενεργειακών της αναγκών σημαντικό μέρος των οποίων κάλυπτε η Ελλάδα.

Ο Ερντογάν βρίσκεται σε δεινή θέση στο εσωτερικό της χώρας του. Λίγους μήνες πριν τις τουρκικές προεδρικές εκλογές, νέα δημοσκόπηση τον δείχνει πίσω από όλους τους πιθανούς αντιπάλους του.

- Ο δήμαρχος της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς με 51,4% έναντι 33,1% του Ερντογάν.

- Ακολουθεί ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλακή (με αναστολή) και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για δυόμιση χρόνια για εξύβριση. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου παίρνει 43,2 % και ο Ερντογάν 36,9%. 

- Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μεράκ Ακσενέρ με 42,4% ενώ ο Ερντογάν παίρνει 36,3%.

- Στην τελευταία θέση ο Κιλιτσντάρογλου με 38,6% έναντι 37,6% του Ερντογάν.

Έτσι ο Ερντογάν με την δημοτικότητα του να βρίσκεται σε πτώση, θα κρατάει πάντα το χαρτί των πολεμικών μετώπων καθώς το παρελθόν έχει δείξει ότι κάθε φορά που κάνει μία στρατιωτική επιχείρηση (στη Συρία και το Βόρειο Ιράκ κατά των Κούρδων) μικραίνει την διαφορά με τα άλλα κόμματα. Η επιθετική ρητορική στην Ελλάδα ντομπαρει τα εθνικιστικά εκλογικά ακροατήρια στα οποία ποντάρει για την νίκη του προκειμένου να γλιτώσει την συντριβή.

"Οι προβλέψεις είναι ότι εάν δεν βγει κυβέρνηση με τις εκλογές και δεν τα βρουν μεταξύ τους τα κόμματα τίποτα δεν αποκλείεται!!"

Οι απειλές της τουρκικής ηγεσίας συνέχισε ο Στρατηγός είναι συνεχείς με ισχύ το Casus belli από το 1995 για την επέκταση των χωρικών υδάτων παρά το ισχύον UNCLOS.

"Είναι αδύνατο να αποδεχθείς τις απαιτήσεις της Τουρκίας, διότι στοχος ειναι να σε καταστήσουν χώρο και όχι χώρα."

Ανέφερε πως πάντα επιχειρούν, όταν υπάρχει πρόβλημα στη διακυβέρνηση της χώρας όπως συνεβη..

  • Με τα Σεπτεμβριανά του 1955 όταν ο τότε Πρωθυπουργός Παπάγος ήταν βαριά ασθενής  και κατέληξε μετά ένα μήνα στις 5 Οκτωβρίου ..
  • Στα ΙΜΙΑ τον Ιανουάριο του 1996 οταν ο κ. Σημιτης είχε μόλις αναλάβει με τον Ανδρέα Παπανδρέου ασθενή που κατέληξε στις 23 Ιουνίου του ίδιου έτους.
  • Η δολιότητα τους είναι απροκάλυπτη όταν επιβάλουν στις 11 Νοεμβρίου 1942 με υπόδουλη στο Χίτλερ την Ελλάδα ,τον ειδικό φόρο περιουσίας (Varlik vergisi), που τελικά λόγω αδυναμίας πληρωμής οδηγήθηκαν στα Τάγματα Εργασίας (Amelet) ,για να εξοντώσουν τους Ελληνες Κωνσταντινούπολης , Ιμβρου και Τενεδου.

Οι ΗΠΑ μιλάνε για διάλογο για να τα βρουμε άκουσον - άκουσον και η Ε. Ε. μας γονάτισε με τα μνημόνια και ποτέ δεν καθόρισε ως όφειλε, ότι τα Σύνορα της Ελλάδος είναι αυτά της Ευρώπης και δεν οριοθέτησε ΑΟΖ Χ.Υ. και υφαλοκρηπίδα, ενώ σφυρίζει αδιάφορα για την κατοχή του 37% της Κύπρου από 45.000 τουρκιο Στρατο..

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πως αντιμετωπίζει τα περί επισυνδέσεων και παρακολούθησης του κυρίου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ εξέφρασε ότι πέραν της απογοήτευσης διακατέχεται όσο και αν ακούγεται σκληρό από οργή διότι με τον Τούρκο να λυσσομανά εμπλέκουν στην πολιτική τους αντιπαράθεση το Στρατό..

Η χώρα ανέφερε ο κ. Αρχηγός  έχει ανάγκη Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για χάραξη Εθνικής Στρατηγικής..


Απαιτείται Εθνική ενότητα από τα κόμματα και σφυρηλάτηση υψηλού φρονήματος του λαού με συνεχή επαγρύπνηση, γιατί ο Εχθρός καραδοκεί..

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου