Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ράμα: Η Αλβανία δεν θα εξαπατήσει για να μπει στην ΕΕ όπως έκανε η Ελλάδα

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Κανένα πρόβλημα με τον κύριο Ράμα που αποθρασύνθηκε, εαν δεν εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, όσον αφορά την οριοθέτηση της ΑΟΖ να μην προχωρήσει η ένταξη στην Ε.Ε. της Αλβανίας και δεν θα απαιτηθεί ο «Πατριάρχης της διαφθοράς ΑΛΒΑΝΟΣ» να εξαπατήσει τις Βρυξέλλες…


Σοβαρές αιχμές κατά της Αθήνας άφησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, λίγο μάλιστα πριν τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ευθέως ότι "η Ελλάδα εξαπάτησε πολύ για να μπει στην ΕΕ", κάτι που όπως είπε δεν πρόκειται να κάνει η χώρα του.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο euractiv, την παραμονή της Συνόδου Κορυφής για τη διεύρυνση της ΕΕ στα Βαλκάνια, σήμερα στα Τίρανα, ο κ. Ράμα είπε ότι "δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης είναι μια διαδικασία που βασίζεται σε άτομα και αξίες. Πρέπει να κάνουμε τα ‘μαθήματά μας’, καθώς δεν πρόκειται για εξετάσεις που μπορείς να εξαπατήσεις. Ακόμη, και αν οι καθηγητές έχουν μεγάλη διάθεση να σε βοηθήσουν να περάσεις. Είναι προς το συμφέρον σου να περάσεις σωστά το διαγώνισμα αυτό".

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου