Στρατηγός Φρ. Φράγκος: Δίχως λόγια..
Παίρνει από παντούΗ Άγκυρα έχει ήδη συνολικές συμφωνίες ανταλλαγής νομισμάτων 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα, το Κατάρ και τη Νότια Κορέα και οι τραπεζίτες υπολογίζουν ότι περίπου 23-24 δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται ήδη στα αποθεματικά της τουρκικής κεντρικής τράπεζας.
Η Τουρκία βρίσκεται επίσης στο τελικό στάδιο των συνομιλιών με τη Σαουδική Αραβία για την τοποθέτηση κατάθεσης 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκική Κεντρική Τράπεζα του Ριάντ, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας.
Αντί για συμφωνίες ανταλλαγής, η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας προτίμησε πρόσφατα λογαριασμούς depo, οι οποίοι περιλαμβάνουν δολάρια ή ευρώ που εισέρχονται στο σύστημα αντί για τοπικά νομίσματα.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου