Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Σχέδιο Ερντογάν να εποικιστεί η Κύπρος με παράτυπους μετανάστες εκ Τουρκίας

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Δεν τα γράφει ενας Έλληνας Στρατηγός, αλλά η Τουρκάλα κυρία Μπουλουτ και δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αλλά αρχικά τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη και στη συνέχεια το σύνολο της Ελλάδος..

Ο Τουργκούτ Οζαλ δήλωσε δεν χρειάζεται να υποδουλώσουμε την Ελλάδα με πόλεμο, απλά στέλνουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους και γίνεται Τουρκία…

Η λύση στο διπλό πρόβλημα που περιέγραψε η Μπουλούτ είναι μία κατά την ίδια: «Τερματισμός της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής κατοχής και κατευνασμός της Τουρκίας από την ΕΕ». Στα στατιστικά της υπόθεσης η Μπουλούτ κατέγραψε ότι «η Κύπρος έχει πλέον τον υψηλότερο αριθμό αιτήσεων ασύλου στην ΕΕ, αφού σχεδόν το 5% του πληθυσμού του νησιού αποτελείται πλέον από αιτούντες άσυλο», και έδωσε τον λόγο στην κυπριακή κυβέρνηση: «Στα μη κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας εισέρχονται 1.000 με 1.500 άτομα κάθε μήνα. Ολοι τους περνούν παράνομα την ‘‘Πράσινη Γραμμή’’ στην ουδέτερη ζώνη του ΟΗΕ, προερχόμενοι κυρίως από την Τουρκία, μέσω των Κατεχόμενων. Μέχρι τις 31 Αυγούστου η Κυπριακή Δημοκρατία είχε λάβει 15.154 νέες αιτήσεις ασύλου για το τρέχον έτος. Ο αριθμός είναι αυξημένος κατά 101% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2021». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου