Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Ρώσοι χάνουν ένα τάγμα την ημέρα από τη διπλή ουκρανική αντεπίθεση

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η λογική εαν ισχύει το ρεπορτάζ στο 50%, είναι η ΜΟΣΧΑ να παει σε ανακωχή και διαπραγματεύσεις..

Αυτό εκτιμάται, ότι δεν θα συμβεί και με σύμμαχο το χειμώνα παει για αναδιάταξη, αναδιοργάνωση και με ενισχύσεις των ρωσικών κυρίως χερσαίων δυνάμεων την άνοιξη σε εκτεταμένες επιθετικές ενέργειες..

Είθε να σταματήσει η αιματοχυσία..


Του David Axe

Ο ρωσικός στρατός χάνει τουλάχιστον ένα τάγμα την ημέρα, καθώς η διπλή ουκρανική αντεπίθεση "σβήνει" τα εδαφικά κέρδη της Μόσχας στην ανατολική και νότια Ουκρανία. Σε αριθμούς, αυτό σημαίνει εκατοντάδες θανάτους και δεκάδες καταστροφές οχημάτων ημερησίως: ολέθριες απώλειες για τη Ρωσία, αφού ο στρατός της μόλις και μετά βίας συντηρούσε κάτι περισσότρα από 100 τάγματα στην Ουκρανία, προτού ξεκινήσει η αντεπίθεση των Ουκρανών στον νότο στις 30 Αυγούστου και στα ανατολικά της χώρας οκτώ ημέρες μετά.

Μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες σκληρών συγκρούσεων, οι Ουκρανοί κατέστρεψαν, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές ή κατέσχεσαν 1.200 ρωσικά άρματα και οχήματα μάχης, φορτηγά, ελικόπτερα, πολεμικά αεροπλάνα και drones, σύμφωνα με το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ανεξάρτητοι αναλυτές, που αναζητούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο, έχουν επιβεβαιώσει περίπου 400 περιστατικά.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.capital.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου