Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά τις επιθέσεις, ο Ακάρ ζητά διάλογο: "Ας διορθώσουμε τα προβλήματα" - Είτε να έρθουν εδώ, είτε να πάμε εμείς

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 Η κίνηση Ακάρ για διάλογο είναι η δολιότητα και υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της,με το να ζητά διάλογο μετα την ευθεία επιβεβαίωση απειλής πολέμου στο ήδη υφιστάμενο Casus belli στην ανακοίνωση του Σ.Ε.Α. απο τον ίδιο τον Ερντογάν..

«Φάγανε πόρτα απο παντού» και τώρα το παίζουν θιασώτες της Ειρήνης, ενώ ενισχύουν τις κατοχικές δυνάμεις στην Κύπρο,δηλ. 45.000 είναι λίγοι ή είναι τόσο θρασύδειλοι, που θεωρούν απειλή την άρση του εμπάργκο όπλων των ΗΠΑ στην Κύπρο!!!…

Τι να απαντήσει και ο Έλληνας ΥΠΕΞ…

Σε αυτό το πλαίσιο, υπογράμμισε εκ νέου την ετοιμότητα της Ελλάδας να συμμετέχει πάντα σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την Τουρκία, αλλά σε μια σταθερή βάση, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.capital.gr

Ο Χουλουσί Ακάρ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ήταν ο επόμενος που έλαβε τη σκυτάλη για να μιλήσει για την Ελλάδα, αυτή όμως τη φορά ήταν για να απευθύνει κάλεσμα για συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, αφήνοντας στην άκρη πιθανώς το "Μητσοτάκης γιοκ".

Σε δηλώσεις του από το Σιρνάκ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αφού αποκάλυψε τους αριθμούς της επίθεσης που εξαπέλυσαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στις 27 Σεπτεμβρίου στη Συρία, εναντίον των Κούρδων, εν συνεχεία πέρασε στην Ελλάδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου