Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Θα δώσει τελικά εντολή επίθεσης ο Ερντογάν;

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Την εντολή στην Τουρκία για όσους έχουν γνώση την εξέδωσε το Συμβούλιο Εθνικης Ασφαλείας το Τ/ ΓΕΕΘΑ ακόμη και με Ερντογαν δίνει το τελικό ΟΚ..

Το θέμα της ενδεχόμενης τουρκικής εισβολής στη Συρία κυριάρχησε στην τριμερή συνάντηση Ρωσίας - Ιράν - Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε στο Καζακστάν

Η συμφωνία στην οποία φάνηκε να καταλήγουν χθες οι εκπρόσωποι της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας για την Ιντλίμπ δεν προκαθορίζει το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στην υπόλοιπη Συρία. Εκεί όπου, εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι πάντες δείχνουν να ετοιμάζονται για την έναρξη της νέας – τέταρτης από το 2016 – τουρκικής εισβολής, την οποία έχει προαναγγείλει ο Ταγίπ Ερντογάν, παρά τις αντιδράσεις από την πλευρά τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και της Ρωσίας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου