Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Το ανακοίνωσε το Υπουργείο! Ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις της Γενικής Διοίκησης Στρκής

 Εφημερίδα «Μιλλιέτ» της 19 Μαϊου 2022

Σύμφωνα με ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, με την έγκριση του υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανακοινώθηκαν οι γενικές τοποθετήσεις 27283 στελεχών από τη Γενική Διοίκηση Στρκής.

Με την έγκριση του υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού, ανακοινώθηκαν από τη Γενική Διοίκηση Στρκής οι γενικές τοποθετήσεις 27283 στελεχών, στο πλαίσιο των γενικών τοποθετήσεων για το 2022. Σύμφωνα μ’ αυτές, οι Αξκοί, Μόν. Υπαξκοί, Ειδικευμένοι Υπαξκοί και Συμβασιούχοι υπαξκοί, που τοποθετήθηκαν στην 1η, 2η, 3η, 4η και 5η περιοχή καθηκόντων, ολοκλήρωσαν την υπηρεσία τους στην προηγούμενη θέση και έλαβαν την ειδοποίηση νέων καθηκόντων στις θέσεις που τοποθετήθηκαν..

Στη γραπτή δήλωση της Γενικής Διοίκησης Στρκής, αναφέρεται ότι: «Οι τοποθετήσεις γίνονται στις υπηρεσιακές περιοχές 1ου, 2ου, 3ου βαθμού (στα δυτικά) και στις υπηρεσιακές περιοχές 4ου και 5ου βαθμού (στα ανατολικά), όπου μετακινούνται, πραγματοποιήθηκαν δε λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις του προσωπικού που συμπλήρωσε την περίοδο υπηρεσίας σε προηγούμενη θέση και απέκτησε το δικαίωμα επιλογής του διορισμού, του προσωπικού που υπέβαλε αίτηση παράτασης και του προσωπικού που ζήτησε να τοποθετηθεί στην περιοχή διαδοχικής υπηρεσίας προτεραιότητας. Οι γενικές τοποθετήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τοποθετήσεων, καθορίστηκαν με βάση τις 5 περιοχές καθηκόντων και με κριτήριο:

 Από τα δυτικά προς τα δυτικά,

 Από τα δυτικά προς τα ανατολικά και

 Από τα ανατολικά προς τα δυτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου