Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Εκλογική κάθοδο σχεδιάζουν «ψευτομακεδόνες» και μουσουλμάνοι από τη Θράκη

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

«Μούφα η απλή αναλογική», αφού δεν καταργεί το όριο του 3% από την οποία επωφελούνται πλην του πρώτου τα υπόλοιπα, αλλά ορθώς για Εθνικούς λόγους..

Οι Εθνικοί λόγοι εκτίθενται στη ΝΕΑ προδοσία που κάνουν κατ’ όνομα Ελληνες..

Δώδεκα κόμματα στη Βουλή, πλήρης δημοκρατία, κυριαρχία χάους κατ΄ άλλους. Φαίνεται δύσκολος ο σχηματισμός κυβέρνησης, αν και ΝΔ με ΚΙΝ.ΑΛ. συγκεντρώνουν 144 έδρες. Στην άλλη όχθη, η υποθετική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με όλες τις αριστερές δυνάμεις αποδίδει 114 έδρες. Με την πρόσθεση του ΚΙΝ.ΑΛ. σε αυτό το σχήμα οι έδρες αγγίζουν τις 138.

Έτσι κι αλλιώς το σενάριο αυτό είναι εντελώς υποθετικό. Σενάριο εργασίας. Το όριο του 3% υπάρχει και δεν είναι πιθανή στο ορατό μέλλον η κατάργησή του, η μείωσή του ίσως.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:tvxs.gr

Στρατηγός Φράγκος Φ.:

Εδώ δένει ο εξής τίτλος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι!! 

Ποιοι;;

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!!

Όπου Γενίτσαροι αυτοί που εκμεταλλεύονται την ανοχή και μεγαλοψυχία των Ελλήνων και στηρίζουν τις θέσεις των Σκοπιανών και των Τούρκων…

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι!! Ποιοι; Οι Γενίτσαροι..

Ήρθαν

ντυμένοι φίλοι

αμέτρητες φορές οι εχθροί μου

το παμπάλαιο χώμα πατώντας

και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.      (Άξιον Εστί) - Οδυσσέας Ελύτης

Ονειρα για κοινή εκπροσώπηση στη Βουλή κάνουν ψευτομακεδόνες και αυτοπροσδιοριζόμενοι ως «Τούρκοι» της Θράκης. Οι… ζυμώσεις μεταξύ του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) και του άτυπου «Μακεδονικού» Κινήματος Ανάπτυξης της Μητρικής Γλώσσας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:eleftherostypos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου