Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «καρφώνει» Βαξεβάνη και Τσίπρα για την υπόθεση Νovartis [βίντεο]


Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η κυρία Κωνσταντοπούλου τα είπε όλα.

Η προδοσία της συμφωνία των Πρεσπών και η καθολική αντίδραση των Ελλήνων με τα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας ήταν η αιτία να στήσουν το σκάνδαλο Νovartis «οι άθλιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ»..

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

«Την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τον προδότη κανείς!!»

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!!

Ιδού το αποσπασμα και το ηχητικό στο βίντεο της συνέντευξης!!

«Ηταν 4 Φλεβάρη του 2018. Κυριακή, όταν γινόταν η μεγάλη διαδήλωση κατά της δρομολογούμενης συμφωνίας ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Στις 3 Φλεβάρη είχε κυκλοφορήσει το “Documento” του κ. Βαξεβάνη, το οποίο περιείχε ως αποκαλύψεις, καταθέσεις μαρτύρων, προστατευομένων μαρτύρων, ανωνύμων, καταθέσεις ενώπιον της κυρίαςΤουλουπάκη, εισαγγελέως Διαφθοράς.


Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε αντί να ερευνήσει πραγματικά, να χρησιμοποιήσει το σκάνδαλο καταχρώμενος την εξουσία της τότε κυβέρνησης, υπογράμμισε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής που περιέγραψε πώς οι καταθέσεις των προστατευόμενων -υποτίθεται- μαρτύρων, είδαν το φως της δημοσιότητας πριν καν δοθούν -αν τελικά όντως δόθηκαν


Απανωτά «καρφιά» τόσο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τον κατηγορούμενο σήμερα για τέσσερα κακουργήματα, εκδότη-δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, επεφύλαξε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, για την υπόθεση της Νοvartis.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protagon.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου