Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Νέες μεταφορές από τις ΗΠΑ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ο εχθρός από Ανατολάς ανησυχεί, για τις στρατιωτικές διευκολύνσεις που παρέχονται στις Ε.Δ. των ΗΠΑ, ίδια για την Αλεξανδρούπολη..

Άρα βρισκόμαστε σε ορθό δρόμο..


Περιοδικό «Μ5» της 28 Νοεμβρίου 2021


Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κατέφθασε το στρατιωτικό μεταφορικό πλοίο «ARC Independence» των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα νέα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Evros-news», το «ARC Independence» μεταφέρει μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων και στρατιωτικών οχημάτων για την υποστήριξη της στρατιωτικής άσκησης «Atlantic Resolve».

Αναφέρεται ότι το πλοίο, που αναμένεται να ξεφορτώσει το φορτίο του στο λιμάνι τις επόμενες ημέρες, θα φορτώσει τα οχήματα που αργότερα θα μεταφερθούν από την περιοχή στις ΗΠΑ και τα ελικόπτερα των ΗΠΑ που έρχονται στην Αλεξανδρούπολη από τη Ρουμανία.

Στις ειδήσεις αναφέρθηκε ότι το πλοίο με το όνομα «ARC Independence» δεν είναι το μόνο μεταφορικό πλοίο που θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη για να φέρει τα οχήματα των Στρατιωτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ από και προς την περιοχή και ότι άλλα πλοία θα έρθουν στο λιμάνι. τις επόμενες ημέρες για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού.

Υπήρξε αντίδραση από την περιοχή στην αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Ενώ αυξήθηκε η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η «Επιτροπή Αγώνα κατά της Συμφωνίας ΗΠΑ-Ελλάδας και της Βάσης στην Αλεξανδρούπολη» εξέφρασε τις αντιδράσεις της για την πρόσφατη στρατιωτική προσέγγιση Ελλάδας-ΗΠΑ στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν στην Αλεξανδρούπολη.

Στις ειδήσεις στον ελληνικό Τύπο σημειώθηκε ότι εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Αίθουσα Θεάτρου Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή των γύρω νομών, για να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα της περιοχής στη χρήση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου