Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

‘Βόμβες’ κατά κυβέρνησης και Ε.Ε από τον «βασιλιά της Ενέργειας» Ε. Μυτιληναίο: «Ξεμείναμε από ενέργεια! Χωρίς σχέδιο και υποδομές η μετάβαση στην Πράσινη Ενέργεια!»

 Στρατηγός Φράγκος Φ.: Έχει εξαντληθεί το θέμα στο παρελθόν ιδέ σχετικό βίντεο ΕΔΩ

«Η Ευρώπη δεν έχει προετοιμαστεί για την απανθρακοποίηση και πορεύεται χωρίς σχέδιο στην πράσινη μετάβαση», δήλωσε ο Έλληνας «βασιλιάς της Ενέργειας» Ευάγγελος Μυτιληναίος, αναφορικά με την έλλειψη ενεργειακής ισχύος που προκλήθηκε στην Ελλάδα και στις χώρες της ΕΕ από την πρόωρη εγκατάλειψη του λιγνίτη (στην Ελλάδα) και την γενικότερη «πράσινη» πολιτική που εξελίσσεται κάτι σαν τα «πράσινα άλογα».

«H ενεργειακή κρίση είναι η πρώτη εκ των πολλών που έρχονται», εκτίμησε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος μιλώντας σε πάνελ του συνεδρίου Κύκλου Ιδεών με θέμα η «Η Ελλάδα Μετά V: Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;».

Ο πρόεδρος της Mytilinaios Group, υποστήριξε παράλληλα πως «η Ευρώπη δεν είχε προετοιμαστεί για την απανθρακοποίηση και πορεύεται χωρίς σχέδιο στην πράσινη μετάβαση», εξηγώντας πως θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί οι επενδύσεις και η εξασφάλιση του πληθυσμού για το πιο βασικό αγαθό που είναι η ενέργεια.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:europost.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου