Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Εθνικά απαράδεκτη στάση από Τσίπρα!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Απαράδεκτος Εθνικά είναι ο κ. Τσίπρας απο τότε που ένιωσε τον εαυτό του ,ως γίγαντα της πολιτικής και ως «παλαιά ορντινάτσα» του πολεμικού ναυτικού, όσο και όταν υπηρέτησε.. ξεπούλησε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τους συντρόφους του και τον όψιμα θρηνούντα συνέταιρο, που τώρα ανακάλυψε ότι του εξαγόρασαν τους «επαγγελματίες πατριώτες» βουλευτές του και δεν έριξε την κυβέρνηση…

«Άντε ρε κοροϊδέψετε» κανέναν άλλο εκτός από τους ομοίους σας…

Πρωτοφανές! Ζήτησε από την κυβέρνηση να αξιώσει απο το Παρίσι ρηματική διακοίνωση
Σε μια εθνικά απαράδεκτη και επονείδιστη στάση κατηφορίζει ραγδαία ο ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της ιστορικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας για τη ζωτικής εθνικής σημασίας ανανέωση των φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού και την αμοιβαία συνδρομή σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής.

Το πολιτικό κέντρο του κόμματος, που συνεδρίασε χθες, άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να εισηγείται την καταψήφιση της συμφωνίας σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο όρος που θέτει για την κατάργηση του άρθρου 18-i, το οποίο προβλέπει, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, τη συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε γαλλικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη ζώνη της Υποσαχάριας Αφρικής! Συναφώς, ο Α. Τσίπρας θέτει και θέμα για το άρθρο 2 της συμφωνίας, υποστηρίζοντας ότι αφήνει ανοικτό το θέμα της υπεράσπισης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ από… τους Γάλλους!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου