Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Σταϊνμάγερ – «Η Τουρκία είναι στρατηγικός μας σύμμαχος»

Ο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Hurriyet, για τα 60 χρόνια από την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας που άνοιξε τον δρόμο προς τη Γερμανία για εκατομμύρια Τούρκους μετανάστες

Σχόλιο Στρατηγού Φ. Φράγκου:

 Εκεί στη Βουλή των Ελλήνων ας γίνουν μια γροθιά μετά τα χθεσινά (5/10) και ας αφήσουν αυτά που μας χώρισαν, αλλά να τους ταρακουνήσει η απειλή που έρχεται από την Τουρκία και που «αβανταδάρετε»  εδώ και δυο αιώνες από τους Γερμανούς απροκάλυπτα..

  Τι άλλο να δήλωνε ο Πρόεδρος της Γερμανίας, αφού τους εξοπλίζουν προκλητικά, ενώ στέλνουν τώρα τα έξι Υ/Β και δεν κάλυψαν ποτέ  Ελλάδα και Κύπρο με τα Casus Belli και τους τουρκικούς τσαμπουκάδες τα «αφεντικά της Ε. Ε.»!!!
Να τι δήλωσε:
«Ο μοναδικός δεσμός ανάμεσα σε εμάς και την Τουρκία δεν οφείλεται μόνο στις ανθρώπινες σχέσεις μας. Η Τουρκία είναι ένας στρατηγικά σημαντικός εταίρος για τη Γερμανία με βάση το μέγεθός της, τη γεωγραφική της θέση και το πολιτικό ειδικό βάρος της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στάινμαγερ – αναφερόμενος συγκεκριμένα στο προσφυγικό και τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν.
«Στρατηγικό σύμμαχο» για τη χώρα του χαρακτήρισε την Τουρκία ο πρόεδρος της Γερμανίας (και πρώην υπουργός Εξωτερικών), Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε προς την εφημερίδα Hurriyet. Μια συνέντευξη η οποία δόθηκε με την ευκαιρία της 60ής επετείου από την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας που επέτρεψε τη μετανάστευση εκατομμυρίων Τούρκων στη Γερμανία.
 Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου