Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ο Ερντογάν έχει ψυχιατρικά προβλήματα», σύμφωνα με τον Κιλιτσντάρογλου

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 Η πολιτική χωρίς όρια και ηθικές αρχές από αυτούς που την ασκούν, είναι ηφαίστειο έτοιμο να σκορπίσει τον όλεθρο όχι μόνο για τη χώρα του, αλλά και για την ασφαλεια και ΕΙΡΗΝΗ στην ευρύτερη περιοχή..

Έτσι ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 1939 ο Β’ ΠΠ από τον Αδόλφο Χιτλερ..

«Δεν μπορεί το κράτος να παραδοθεί σε κάποιον με ψυχιατρικά πρόβληματα», δήλωσε για τον Ερντογάν ο αρχηγός των Κεμαλιστών

Ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σχολίασε τη διπλωματική κρίση που προκλήθηκε στη χώρα του, μετά την εντολή του προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να χαρακτηριστούν «persona non grata» οι δέκα πρεσβευτές, που ζητούσαν την απελευθέρωση του ακτιβιστή Οσμάν Καβαλά, κάνοντας λόγο για… ρεζιλίκια.

«Η Τουρκία δεν έχει ξαναζήσει τέτοιο ρεζιλίκι, ούτε στον κόσμο έχει γίνει ξανά τέτοιο ρεζιλίκι. Η οικονομία έγινε άνω κάτω. Μπήκανε ξένοι γραφειοκράτες, δούλευαν μέρα νύχτα. Προσπάθησαν να αναδιπλώσουν το περιστατικό. Τι έγινε με το δολάριο; Ο λογαριασμός πήγε στην πλάτη των 83 εκατομμυρίων. Αυτό δείχνει ότι ένα κράτος δεν μπορεί να παραδίδεται στα χείλη ενός ανθρώπου. Αν παραδοθείτε, θα συναντήσετε κι άλλα τέτοια περίεργα φαινόμενα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου