Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Οι ύποπτοι FETO, συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν στην Ελλάδα με σκάφος στην Αλικαρνασσό

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Και στην Τουρκία ισχύει να τρώει τα παιδια της, προκειμένου να έχουν άλλοθι οι ανεπαρκείς πολιτικές των κυβερνώντων…


Εφημερίδα «Τζουμχουριετ» της 26 Σεπτεμβρίου 2021

Στην επαρχία Αλικαρνασσός της Μούγλα, 6 ύποπτοι ως FETÖ (Γκιουλενιστές) και 2 διοργανωτές, συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν στην Ελλάδα με σκάφος. Ο επικεφαλής της ομάδος ΚΟΜ της Δνσης Ασφαλείας της επαρχίας Αλικαρνασσού, έλαβε την πληροφορία ότι μια ομάδα μελών των FETO, ετοιμάζεται να διαφύγει στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα της παρακολούθησης, εντοπίστηκε το σκάφος και ο διοργανωτής για τη λαθραία μεταφορά των υπόπτων στο εξωτερικό.

Οι ομάδες του Λιμενικού Σώματος ενημερώθηκαν για τους υπόπτους που έπλεαν με βάρκα στην περιοχή Γκιουλλούκ της περιοχής Mίλας. Στο σκάφος, το οποίο σταμάτησε στα ανοικτά των ακτών της Αλικαρνασσού, ο διοργανωτής B.G. και M.C.G. και οι υπαξιωματικοί που εκδιώχθηκαν από το στρατό Y.T., S.G., E.K., Ş.T., M.A. και ο Μ.Α. συνελήφθησαν.

Με εντολή της Γενικής Εισαγγελίας Αλικαρνασσού, κινήθηκε η διαδικασία εναντίον των 2 διοργανωτών, σύμφωνα με το άρθρο 79 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα για λαθρεμπόριο μεταναστών και συμμετοχή τους στους FETO και εναντίον 6 άλλων υπόπτων για συμμετοχή των επίσης στους FETO. Οι ύποπτοι θα οδηγηθούν στο δικαστήριο μετά τις διαδικασίες τους στο αστυνομικό τμήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου