Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε από την Τουρκία -και όχι από την Ελλάδα- να οριοθετήσουν την ΑΟΖ τους!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ακούγεται ως κακόγουστο αστείο..

«Πέταξε την μπάλα» στον Έλληνα Π/Θ , που ακόμη το «σκέφτεται» να πράξει το αυτονόητο να ανακηρύξει στο σύνολο της την ΑΟΖ της Ελλάδος και να οριοθετήσει με Κύπρο, Λιβύη , Τουρκία και να ολοκληρώσει την συμφωνία με την Αίγυπτο!!

Ως φαίνεται ή «κουρασμένος» είναι ή ασχολείται με αλλά «υψίστης σημασίας ζητήματα»,που θα μας τα γνωστοποίηση εν καιρώ..!!

Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ

Ήταν μια τραγική για τον Ελληνισμό η χθεσινή ημέρα (17/9/21) και ουδείς αντιλήφθηκε τη σημασία της. Ο Νίκος Αναστασιάδης αντί να ζητήσει οριοθέτηση ΑΟΖ ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα ζήτησε οριοθέτηση ΑΟΖ ανάμεσα στην Κύπρο και την Τουρκία!

Οι εφημερίδες και οι τηλεοράσεις απλώς μετέδωσαν την τραγική δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην 8η Σύνοδο Κορυφής EUMED9:

«Η δική μας θέση παραμένει προσηλωμένη στο διεθνές δίκαιο, στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για μόνιμη διευθέτηση του ζητήματος, από τη μια οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με την Τουρκία και από την άλλη για λύση που θα εδράζεται στο διεθνές δίκαιο»

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα: hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου