Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Σκάνδαλο: Η Γαλλία πούλησε εξελιγμένη τεχνολογία σε Τουρκία για το μαχητικό TF-X αφού πούλησε τα Rafale F.3 στην Ελλάδα!(βίντεο)

 Αντί σχολίου το βίντεο με τον κ. Καλαρρύτη για το πως σε εγκαταλείπουν μόλις τελειώσει η παραγγελία..Κύριοι της Γενικής Δ/ΝΣΗΣ Εξοπλισμών..

Ιδέ ΕΔΩ σχετικό βίντεο


Μια είδηση που απλά καταδεικνύει ότι η Αθήνα, ανεξάρτητα κυβερνήσεων, επαναλαμβάνει τα ιστορικά λάθη έναντι της Τουρκίας σε ότι αφορά την ανοχή ενίσχυσης της τουρκικής πολεμικής μηχανής: Όπως συνέβη και με τα γερμανικά υποβρύχια Type 214, των οποίων την ανάπτυξη χρηματοδότησε η ελληνική παραγγελία του 1998 και δεν μπήκε μία μικρή παράγραφος στο συμβόλαιο μια ρήτρα που να απαγορεύει την πώλησή τους στη Τουρκία το ίδιο έργο παίζει και η... γαλλική Dassault σήμερα!

Μια απλή παράγραφος στο συμβόλαιο για τα Type 214 (δεν τα είχε αγοράσει καμία χώρα μέχρι τότε) ότι «Απαγορεύεται πώληση ή ενοικίασή τους σε χώρες που δύνανται να χρησιμοποιήσουν την σχεδίαση κατά του ελληνικού κράτους και έχουν εκπεφρασμένες απειλές και εν ισχύ casus belli κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας» δεν θα είχαμε τώρα τα έξι τουρκικά Type 214, απέναντί μας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pronews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου