Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Στα σκαριά ακροδεξιό κόμμα με ομοφοβικούς και αντιεμβολιαστές; Το κείμενο των 160 κατά των ΛΟΑΤΚΙ και ο Φραγκούλης Φράγκος

Αραχνιασμένες απόψεις, πασπαλισμένες με κεκαλυμμένο αντιευρωπαϊσμό, εθνικοφροσύνη και... τουρκοφαγική διάθεση.

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ακόμη δεν συγχωρούν ότι ένα εκατομμύριο Έλληνες δήλωσαν πολιτισμένα στο συλλαλητήριο της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , με μηδέν επεισόδια, στις 21 Ιανουαρίου 2018 ‘ΟΧΙ’ στην προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

Και τότε ενοχλήθηκαν και πέταγαν με τον ανεμιστήρα λάσπη, ότι και καλά ο ομιλητής Στρατηγός Φ. Φράγκος μια και μοναδική επιδίωξη είχε ως «Μακεδονομάχος» πλέον να χαλάσει την “πιάτσα” και να στήσει νέο Κόμμα…

Στη «δικιά τους» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μόνο τα «βολεμένα τρωκτικά» έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν, όλοι οι άλλοι είναι φασιστες και ρατσιστές..

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί άραγε ότι το 2021 η διδασκαλία της σεξουαλικής αγωγής, που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ενσωματώνεται ως μάθημα στην ελληνική εκπαίδευση, θα θεωρείτο από κάποιους καταστροφική για την ελληνική παιδεία και ακραίος και άκριτος πειραματισμός.

Και ποιος επίσης θα πίστευε ότι η ισότητα ετερόφυλων και ομοφυλόφυλων ανθρώπων το 2021 με ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες δεν θα ήταν κάτι αυτονόητο, που θα έπρεπε να ισχύει και στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ένας κίνδυνος για την κοινωνία και την οικογένεια.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως μεταξύ των ανθρώπων που υπογράφουν το κείμενο βρίσκεται και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, το όνομα του οποίου είχε φιγουράρει και για τη δημιουργία δεξιού κόμματος και την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου