Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς) ανέλαβαν τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα του Έβρου

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Τίθεται ένα καίριο ερώτημα πριν την οριστική διάλυση της Δ‘ Μοίρας Καταδρομών , που έχει απόλυτη επιχειρησιακή εκπαίδευση και άριστη γνώση της ΘΡΑΚΗΣ, μελέτησαν ποτέ τις αποστολές της…

Προλαβαίνουν και σήμερα να ανακαλέσουν την απόφαση κατάργησης μια από τις σημαντικότερες μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων !!!

Ίσως την διασώσουν οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ..

Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και συγκεκριμένα Καταδρομείς, ανέλαβαν ήδη τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης στα ελλην0οβουλγαρκά σύνορα του Έβρου, προκειμένου να “σφραγιστεί” από το Ορμένιο ως τον ορεινό όγκο του Σουφλίου στα όρια με το νομό Ροδόπης, η δράση των κυκλωμάτων διακινητών.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr και με βάση όσα αναφέρθηκαν κατά την χθεσινή επίσκεψη των υπουργών Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στον Έβρο, ήδη έχουν εγκατασταθεί σε Ορμένιο και Σουφλί οι Καταδρομείς από τις Ειδικές Δυνάμεις και ανέλαβαν δράση. Αυτό έγινε στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 30 του Ορμενίου στο Τρίγωνο Ορεστιάδας, το οποίο υπολειτουργούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τις τελευταίες ημέρες μεταφέρθηκαν με απόφαση του Δ’ Σώματος Στρατού και έγκριση φυσικά από το Πεντάγωνο, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι άρχισαν να περιπολούν σε απόσταση από το Ορμένιο έως τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.evros-news.gr

Σχετικό άρθρο:Καιρός να επανέλθει & το Στρατιωτικό Περίπολο του Στρατηγού Φράγκου … Που έλεγχε τον Ορεινό Όγκο στα Πομακοχώρια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου