Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Τα Σκόπια απάντησαν στη Σόφια διακηρύσσοντας την “μακεδονική” ταυτότητα

 Το λάθος των Σκοπιανών είναι ότι οι πρώην Βούλγαροι κομμουνιστές, που εκπαιδεύτηκαν από την KGB, δεν «μασάνε μαγκιά και τσαμπουκά από σλάβικα μαθητούδια ντεμέκ Μακεδόνες», που έχουν το θράσος να διεκδικούν το ΠΙΡΙΝ..

Οι εδώ ηγετίσκοι, δηλ. οι κάτοικοι του Κολωνακίου και απόφοιτοι του Κολλεγίου Αθηνών όχι μόνον αποδέχονται την υποταγή στα θέλω της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης , αλλά υποκύπτουν στους παράλογους εκβιασμούς Αλβανών , Σκοπιανών, Λίβυων , Τούρκων, γιατι δογμα είναι:

«Δεν διεκδικούμε τίποτε, ενώ ξεπουλάμε Εθνική κυριαρχία σε τιμή ευκαιρίας» αρκεί να περνανε καλά…

Τα Σκόπια θέτουν τις δικές της “κόκκινες γραμμές” στην αντιπαράθεσή της με την Βουλγαρία, με τον πιο επίσημο τρόπο, καθώς τις πέρασε με νομοσχέδιο στο Κοινοβούλιο. Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος αν και έχει επενδύσει πολιτικά στην ένταξη της χώρας του στην ΕΕ, δεν θα παραβιάσει τις “κόκκινες γραμμές” στις διαπραγματεύσεις με την Βουλγαρία, η οποία έχει ασκήσει βέτο στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας εξαιτίας των ιστορικών, γλωσσικών και εθνοτικών διαφορών τους.

Επισημαίνεται, ότι το νομοσχέδιο υιοθετήθηκε μετά από πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του εθνικιστικού κόμματος VMRO-DPMNE του Κρίστιαν Μιτσκόσκι, ο οποίος δήλωσε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Κοινοβούλιο κράτησε την ουσία αυτού του ψηφίσματος βάσει επιστημονικών επιχειρημάτων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κρατήσει τον λόγο της για πέντε λεπτά, αλλά με αυτό το ψήφισμα δεν μπορεί να υπάρξει καμία ενέργεια αντίθετη στη βούληση του λαού».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα: slpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου