Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Οι Ταλιμπάν είναι Σαρία

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 Ο Ερντογάν θέλει να κρυφτεί , αλλά δεν τον αφήνει ο πόθος του να ηγηθεί Χαλιφάτου και φυσικά αποδέχεται τους Ταλιμπάν,που είναι Σαρία!!

Εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» της 25 Ιουλίου 2021
 
Ο Ερντογάν, ο οποίος θέλει να αναθέσει στις ΤΕΔ, το αεροδρόμιο Χαμίτ Καρζάϊ στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τους Ταλιμπάν μετά την προσευχή του μπαϊραμιού:
«Πρέπει να κάνουμε συνομιλίες με τους Ταλιμπάν πιο άνετα με την Τουρκία. Επειδή η Τουρκία δεν έχει τίποτα αντίθετο σχετικό με την πίστη τους».
Αυτή είναι μια πολύ ατυχής δήλωση. Στο πλαίσιο του γενικού ορισμού, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα κοινό σημείο μεταξύ του Ισλάμ στην Τουρκία και του Ισλάμ που εκπροσωπείται από τους Ταλιμπάν. Οι Ταλιμπάν είναι σαφώς μια φανατική οργάνωση που παράγει «τρομοκρατία». Οι Ταλιμπάν είναι εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των γυναικών και έχουν αποκτήσει τη φήμη για τη διεξαγωγή βάναυσων εκτελέσεων. Στόχος του είναι να ιδρύσει ένα κράτος της Σαρία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε το γαλλικό πρακτορείο AFP, 180 γυναίκες σκοτώθηκαν από τους Ταλιμπάν από τον Σεπτέμβριο.
Η Τουρκία είναι ένα κοσμικό κράτος και δεν έχει κοινή νοοτροπία με τους Ταλιμπάν.
Εάν ο Ερντογάν θέλει να δείξει τον στόχο του χαλιφάτου του 2023, με αυτή τη δήλωση που έκανε, αυτή η δήλωση πέρα από το ότι είναι ατυχής, είναι και σκανδαλώδης. Κανείς δεν θα μπορεί να καταστρέψει την Τουρκική Δημοκρατία, η οποία βασίζεται σε κοσμικές αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου