Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Έχουμε γίνει το Αφγανιστάν της Ευρώπης!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Την Ελλάδα την κατάντησαν « Αποθήκη Ψυχών» στην κυριολεξία, για πέντε αργύρια οι «γίγαντες του Κοινοβουλίου»

Εφημερίδα «Σοζτζιού» της 28 Ιουλίου 2021

Θα ήμασταν ένα «σεβαστό ισότιμο μέλος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εξαγωγή των προϊόντων της βιομηχανίας μηχανημάτων μας σε ολόκληρο τον κόσμο, θα είχε ξεπεράσει τη Γερμανική βιομηχανία μηχανημάτων. Η ποιότητα των ροδάκινων και των κερασιών που μεγαλώνουμε στους κήπους μας και πουλάμε στον κόσμο, θα ήταν επίσης ανώτερη από τα ροδάκινα και τα κεράσια των Ισπανικών κήπων. Τα 5 πανεπιστήμια μας θα ήταν στα 10 κορυφαία μεταξύ των 500 κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο. Θα ήμασταν ο δανειστής, όχι η χώρα που αναζητεί δανεικά. Οι συνταξιούχοι μας θα πήγαιναν διακοπές στην Ιταλία, θα πήγαιναν να επισκεφτούν μουσεία στο Λονδίνο. Οι λαμπρότεροι άνθρωποι στον κόσμο θα ήταν πρόθυμοι να εργαστούν στην Τουρκία. Το κατά κεφαλήν εισόδημα θα υπερέβαινε τα 50000 δολάρια.

Δεν συνέβη.

Γίναμε Αφγανιστάν.

Ο Αυστριακός Καγκελάριος Κουρτς χαρακτήρισε την Τουρκία «το δόγμα της ύπαρξης Αφγανιστάν της Ευρώπης». Λέγοντας «Είναι καλύτερο για τους Αφγανούς να μένουν στην Τουρκία» και έδειξε τον άδειο λαιμό του. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ εξήγησε ότι: «δεν περιμένω από την Τουρκία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά είναι εξαιρετικά επιτυχημένοι στους πρόσφυγες» και ότι «έδωσε στην Τουρκία το καθήκον να κρατήσει τους Αφγανούς μακριά από την Ευρώπη !!».

Ο Καναδάς δέχεται μετανάστες.

Αφγανοί! Μπορεί να πάνε στον Καναδά.

Η Αυστραλία θέλει μετανάστες.

Αφγανοί! Μπορεί επίσης να πάνε στην Αυστραλία.

Η Κα Μέρκελ.

Ο Κος Κουρτς.

Λένε «Ποτέ».

Στην Τουρκία…

Στην Τουρκία…

Δείχνουν τον δρόμο.

Ανοίγουν χώρο.

Αυτό είναι αναίδεια.

Αναίδεια.

Αλαζονεία.

Αυταρέσκεια.

Σαφώς

Βρήκαν το θάρρος.

Μιλούν.

Το Αφγανιστάν είναι μια οδυνηρή, πονεμένη χώρα που έχει μεγαλώσει με τον θάνατο, το αίμα, τη μνησικακία και το μίσος για 100 χρόνια. Το 2000, όταν οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο, υπήρξε το «πρώτο κύμα μετανάστευσης». Τώρα οι Ταλιμπάν κυριάρχησαν για άλλη μια φορά στην ύπαιθρο και πολιορκούν τις πόλεις. Ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν Gani ανακοίνωσε ότι αυτή τη φορά «10 εκατομμύρια Αφγανοί που φοβούνται τους Ταλιμπάν, θα γίνουν πρόσφυγες».

Οι μισοί από τα 10 εκατομμύρια, μπορεί να έρθουν στην Τουρκία.

Επειδή οι Αφγανοί πρόσφυγες βλέπουν την Τουρκία ως «χώρα γέφυρα». Από εδώ, δίνουν «1500-2500 δολάρια» ανά άτομο σε λαθρεμπόρους ανθρώπων, επειδή ονειρεύονται να βρουν καταφύγιο στην πλούσια Ευρώπη και περνούν 2 πόλεις στο Ιράν με τα πόδια ή με τα μουλάρια και φτάνουν στις πόλεις του Βαν, Μπάσκαλε, Οζάλπ, Τσαλντιράν και Σαράϊ. Πληρώνουν 400 TΛ ανά κεφαλή στο Tάτβαν και άλλες 400 TΛ για να πάνε στο Ντιγιάρμπακιρ από το Tάτβαν. Και διασκορπίζονται στις πόλεις της Τουρκίας, όπου μπορούν εύκολα να περάσουν στην Ευρώπη.

100 Αφγανοί εισέρχονται και 20 από αυτούς συλλαμβάνονται.

Επειδή οι ηγέτες της Τουρκίας ακολουθούν την πολιτική φήμη για τη συγχώρεση των προσφύγων. Έτσι βρίσκουν ενθάρρυνση η Γερμανίδα Μέρκελ και ο Αυστριακός Κουρτς.

Η Γερμανίδα Μέρκελ και ο Αυστριακός Κούρτς παραδέχονται ότι άφησαν πίσω τους μια «άρρωστη ιδεολογία», αφού άφησαν τη χώρα στους Ταλιμπάν και αφού πολέμησαν για 20 χρόνια υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, για την επίτευξη στρατηγικών στόχων, με το θάνατο 7.400 στρατιωτών του συνασπισμού και μισθοφόρων και 124000 Αφγανών. Λένε ανοιχτά ότι εάν φέρνουν τον Αφγανό μετανάστη στην Ευρώπη, δεν θα μπορέσουν να βρουν το νοσοκομείο για να παραδεχτούν την «άρρωστη ιδεολογία». Θεωρούν ότι η «νοσηρή παγκόσμια άποψη των Αφγανών» αξίζει την Τουρκία. Πώς η Γερμανίδα Μέρκελ και ο Αυστριακός Κούρτς, έχουν τη δύναμη να αποκαλύψουν αυτήν την αλαζονεία που «βλέπει την Ευρώπη ανώτερη και την Τουρκία κατώτερη»?

Ο Πρόεδρος είπε:

Υπάρχει μια ομοιότητα της πίστης.

Οι Ταλιμπάν έχουν επίσης θρησκευτικές αναφορές.

Οι Ταλιμπάν είναι επίσης πρόθυμοι να γίνουν ηγέτες στην ισλαμική γεωγραφία. Οι ηγέτες της Τουρκίας βλέπουν επίσης τον εαυτό τους ως ηγέτες του Ισλάμ.

Θα ήμασταν Ευρωπαϊκή χώρα.

Τώρα γίναμε Αφγανιστάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου