Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ιδρύεται φορέας με τίτλο «Κόμβος: Παγκόσμια Δίκτυα του Ελληνισμού»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όλοι, όπως και ο νεος φορέας κρίνονται από την Εθνικη προσφορά που διατείνονται, ότι θα υπηρετήσουν!!

   Στο παρελθόν αρκετοί από τους μετέχοντες είχαν την ευκαιρία να το πράξουν και υπάρχει στη κοινή γνώμη κατασταλαγμένη άποψη, αν και πως το έπραξαν…

    Η αληθεια είναι ότι δεν έχουμε ανάγκη από ΚΟΜΒΟΥΣ, αλλά οι μεγαλόσχημοι επιτελους να δώσουν λύσεις σε Γόρδιους Δεσμούς!!

Οι βαρύγδουπες αναλύσεις δεν αρκούν…

Ηγέτες αναζητούνται!!

«Ίδωμεν και οψόμεθα»…

Περισσότεροι από εκατό διακεκριμένοι Έλληνες της Διασποράς και της Ελλάδας συμμετέχουν στη δημιουργία φορέα με την (προσωρινή) επωνυμία «Κόμβος- Δίκτυα του Παγκόσμιου Ελληνισμού», (Νode: Global Hellenic Networks) σε μια πρωτοβουλία που σηματοδοτεί την αναγκαιότητα για μια ευρύτερη κινητοποίηση του δυναμικού του Ελληνισμού ως αντιστάθμισμα στην κρισιμότητα της εποχής, που διανύει το σύγχρονο ελληνικό κράτος.

Συμμετέχουν προσωπικότητες με διεθνή απήχηση και διάκριση σε ακαδημαϊκούς, επιστημονικούς, επιχειρηματικούς και άλλους τομείς με τους πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολο Παπούλια και Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο να στηρίζουν την ενέργεια αυτή συμμετέχοντας ως Επίτιμοι Πρόεδροι στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ertnews.gr

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα www.kathimerini.gr: Παραίτηση Παυλόπουλου ζητά με επιστολή του ο Φ. Φράγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου