Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Οριστικό: Στον εφοπλιστή Προκοπίου τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και ΕΝΑΕ! “Το έκανα για το καλό της χώρας μας”


Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Αρκεί οι εργατοπατέρες επαγγελματίες συνδικαλιστές να σταματήσουν να σαμποτάρουν τον Έλληνα και να μην στέλνουν δουλειά στα Τουρκικά ναυπηγεία…
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στον διαγωνισμό για τα Nαυπηγεία Σκαραμαγκά καθώς ο Έλληνας πλοιοκτήτης Γιώργος Προκοπίου κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά και γίνεται κάτοχος του Σκαραμαγκά, ενώ κέρδισε και τον διαγωνισμό της ΕΤΑΔ (στρατιωτικό σκέλος) για τη δεξαμενή 5 και τις προβλήτες 3 και 4.

Με 37,3 εκατ. ευρώ αναδείχθηκε πλειοδότης στο ακίνητο της ΕΤΑΔ που είναι πλησίον των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η Pyletech του Ομίλου Πριόβολου που εμφανιζόταν σαν φαβορί κατέθεσε χαμηλότερη προσφορά.

Για το στρατιωτικό κομμάτι του Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) έδωσε 25 εκατ. ευρώ και για την ΕΤΑΔ 37. Σύνολο επένδυσης 62 εκατομμύρια ευρώ. Κάποιoι εξέφρασαν την απορία τους για την εμπλοκή του Έλληνα πλοιοκτήτη στον διαγωνισμό.

Όμως, πληροφορίες από τον επαγγελματικό του κύκλο αναφέρουν ότι το έκανε για το καλό της χώρας τονίζοντας ότι “αποτελεί όνειρο ζωής του εφοπλιστή η αναβίωση της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου