Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Ε65: Δόθηκε στην κυκλοφορία το νότιο τμήμα του οδικού άξονα -Παρακάμπτει τη Λαμία

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Κύριε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ η Εθνική κυριαρχία απειλείται απο την έλλειψη οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου αξιόπιστου στο νομό Εβρου που είναι παράλληλα με τον ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ..(Βίντεο)

Ο Εθνικός Ορκος των Τούρκων το «Misak~I Milli», όπως ψηφίσθηκε το 1920 μετά την Κύπρο προβλέπει την κατάκτηση της Θρακης, όπου ισχυρίζονται ότι θα απελευθερώσουν τους ομοεθνείς τους..

Γνωρίζουν όσοι από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν βαθειά στρατιωτική γνώση την Επιχειρησιακή τους σχεδίαση και πως θα ενεργήσουν στο Θέατρο Επιχειρήσεων της Θρακης με προτεραιότητα!!!

Η κατάληψη των νήσων του Αιγαίου είναι επί του παρόντος σε δεύτερη προτεραιότητα, διότι απλά δεν υπάρχουν Τούρκοι κατι που με τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ λαθρομετανάστες σε βάθος 30 ΕΤΩΝ εκτιμούν ότι θα επιτευχθεί έτσι η αλλοίωση της Ελληνικότητας των Νήσων, ώστε να έχουν αποχρώντα λόγο για να το πράξουν, έναντι της διεθνούς κοινοτητας…

Αυτά και «ΠΛΕΟΝ ΟΥ»…

Ο Τουρκικος «Εθνικος Όρκος» 

Η ακόλουθη φράση του Κεμάλ κάνει πλήρως αντιληπτή την  ουσία του «Εθνικού Όρκου»: «Κάθε έδαφος όπου ζουν Τούρκοι περιλαμβάνεται στο Misak~I Milli . Με τη βοήθεια του Αλλάχ, θα πάρω πίσω τη Μοσούλη, το Κιρκούκ και τα νησιά, καθώς επίσης θα ενσωματώσω εντός των συνόρων της Τουρκίας τη Θεσσαλονίκη και τη Θράκη». 

Η επικαιροποίηση του  Τουρκικού «Εθνικού Όρκου» 

Στην Τουρκία αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων για να «ανανεώσουν» τα γεωπολιτικά οράματα του Μουσταφά Κεμάλ. Σε μιαν από αυτές έδωσε το «παρών» του και ο «αναπληρωτής πρόεδρος της βουλής» (σ.σ. ψευδοβουλή), Ζορλού Τορέ, που προέρχεται από τις τάξεις του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UΒΡ) 

Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα 14 πρώτα χιλιόμετρα του νότιου τμήματος του οδικού άξονα Ε65, που προοπτικά θα ενώσει τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης με την Εγνατία Οδό.

Πρόκειται για το τμήμα το οποίο παρακάμπτει την πόλη της Λαμίας και δίνει πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο για τη Δυτική Φθιώτιδα και την Ευρυτανία.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.iefimerida.gr 

Δείτε ΕΔΩ σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:Φράγκος Φ.: Η Γεωστρατηγική σημασία του κάθετου οδικού άξονα της Εγνατίας οδού στον Έβρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου