Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Να αυτοκτονήσουν οι Έλληνες ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ για να μείνει ο Μέγας ΜΑΚΕΔΩΝ ΖΑΕΦ με το ψευδοκράτος του..

Θράσος ΖΑΕΦ για τα 47 χρόνια ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ!!

Δείτε ΕΔΩ σχετικό ΒΙΝΤΕΟ της συνέντευξης

 Ο Στρατηγός Φράγκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ALPHA RADIO 88,6 fm της Καβάλας, στην εκπομπή της δημοσιογράφου Σίσσυς Ακοκαλίδου αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στο Σκοπιανό ζήτημα και αναφέρθηκε στην παρουσία του Σκοπιανού ΥΠ/ΕΞ κ.Οσμανί στο φόρουμ της Αττάλειας και στην συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Τούρκο ομόλογό του Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Σχολίασε την ανάρτηση του Π/Θ των Σκοπίων κ. Ζάεφ στα social media σχετικά με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπίων την οποία αποκάλεσε ως "Μακεδονική" με την δικαιολογία ότι την αποκαλεί έτσι 47 χρόνια,διαγράφοντας  τα 3.000 πραγματικής ιστορίας της μιας και μοναδικής Μακεδονίας της Ελληνικής..

Καυτηρίασε την στάση του πρώην Π/Θ κ. Τσίπρα ο οποίος εκτός από την υπογραφή του στην Συμφωνία των Πρεσπών και την στήριξη του στον κ. Ζάεφ έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Βουλγαρία για εθνικισμό.

Όσον αφορά τον πρώην ΥΠ/ΕΞ κ. Κοτζιά αναρωτήθηκε τι έγινε με το χρονοδιάγραμμα που υπέγραψε...και επεσήμανε την επιλογή του τόπου υπογραφής της συμφωνίας και την ιστορική σημειολογία των Πρεσπών όπου το 1949 αποφασίστηκε η εκχώρηση της Μακεδονίας από τον ΣΝΟΦ. 

Συμφωνία την οποία απέρριψε ακόμη και το ΚΚΕ για τους δικούς του λόγους, τονίζοντας ότι οφείλουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια.

Οι Βούλγαροι μάλιστα δήλωσαν ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να αποδεχθούν την παραφθορά της Βουλγαρικής γλώσσας ως "Μακεδονική" και ούτε αυτούς που ήταν μαζί τους στην επανάσταση του Ίλιντεν ακυρώνοντας τις θυσίες του Π.Μελά και των άλλων αγωνιστών αλλά και στην συνέχεια στον Β' Βαλκανικό πόλεμο για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Δυστυχώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο στρατηγός Φράγκος Φ. όλοι αυτοί οι αγώνες διαγράφηκαν από τους μεγαλόσχημους που κυβερνούν την χώρα οι οποίοι αποδέχθηκαν τα πάντα ήτοι Μακεδονική γλώσσα και Έθνος.

Τέλος, αναρωτήθηκε πώς μπορεί η κ. Μέρκελ να πιέζει την Ελλάδα και δεν μπορεί να πιέσει την Βουλγαρία να άρει το Βέτο για να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. και υπογράμμισε πως η προσωρινή αναστολή της κύρωσης των μνημονίων με τα Σκόπια από την Ελληνική Βουλή δεν μπορεί να γίνει αφορμή για να ξεχάσει ο Ελληνικός λαός την Συμφωνία των Πρεσπών και το ζήτημα της Μακεδονίας όπως παλαιότερα είχε υπαινιχθεί...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου