Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Τον πέταξαν στα σκουπίδια ως μωρό -Τώρα είναι εφευρέτης και εκατομμυριούχος στον τομέα της τεχνολογίας -Συγκλονιστική ιστορία ζωής

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Συμβουλή γεμάτη νόημα..Μην τα παρατάς ποτέ!!

«Ο Φρέντι λέει ότι η πιο σημαντική συμβουλή που θα έδινε στο κοριτσάκι του για τη ζωή θα ήταν να «μην τα παρατάς ποτέ, ανεξάρτητα από το πόσο κρύος μπορεί να φαίνεται ο κόσμος» και να προσπαθήσεις να κάνεις θετικό αντίκτυπο στη ζωή κάθε ατόμου που συναντάς. Είναι ένα μήνυμα με το οποίο ο πατέρας τού Φρέντι και ο νούμερο ένα υποστηρικτής του, ο Νέιθαν, θα είχε συμφωνήσει πλήρως.»

Ο Φρέντι Φίγκερς απέκτησε τον πρώτο του υπολογιστή στην ηλικία των 9 ετών. Ήταν παλιός και δεν λειτουργούσε, αλλά ήταν η αρχή μιας ερωτικής σχέσης με την τεχνολογία που τον μετέτρεψε σε εφευρέτη, επιχειρηματία και εκατομμυριούχο στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Ένα μέλλον που λίγοι θα είχαν προβλέψει μετά το σκληρό ξεκίνημα που είχε στη ζωή του.

«Μην αφήσεις τις περιστάσεις να καθορίσουν ποιος είσαι». Αυτή είναι μια συμβουλή που ο 31χρονος επιχειρηματίας θα ήθελε να περάσει στους άλλους. Όταν ήταν 8 ετών, ρώτησε τον πατέρα του, Νέιθαν, για τις συνθήκες της γέννησής του και η απάντηση που πήρε του έχει μείνει αξέχαστη.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου