Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Antalya Diplomacy Forum, 18-20 June 2021

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Εσείς εδώ οι κυβερνώντες από το Κολωνάκι, ας ενημερωθείτε ότι το Αλβανό ο Bazar Osmani ΥΠΕΞ των Σκοπίων ήταν παρών στο διπλωματικό φόρουμ στην Αττάλεια και τα βρήκε με τον Cavusoglu και όπου να είναι θα αναγνωρίσει το ψευδοκράτος..

Επειδή δεν θέλετε να μάθετε με τον στρουθοκαμηλισμό που σας διακρίνει ο Π/Θ Ζάεφ στο συγχαρητήριο Twitter έγραψε σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μετά την τριάρα παρά του ότι έχασε από την Ολλανδία και ήταν παρών στο γήπεδο..

Μην τον κάνετε ντα το ΖΑΕΦ θα σας μαλώσει η FRAU MERKEL, που δεν τολμάει να πιέσει τον Βούλγαρο Πρόεδρο παρά το ΒΕΤΟ σε βάρος των Σκοπιανών για την Ε. Ε., αν δεν σταματήσουν να καυχώνται ότι είναι Μακεδονικό Έθνος και η γλώσσα τους η παραφθαρμένη Βουλγαρική οτι και καλά είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ …

AVE…

Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu made the inauguration speech and stated that we organized the Antalya Diplomacy Forum in this city, which was home to Patara, the first parliament of the world, where the tradition of seeking solutions to problems by talking and negotiating had begun. Minister Çavuşoğlu emphasized that Turkey had the fifth largest diplomatic network with 252 missions with our expert staff in the world, including the most difficult areas, and that we carried out an enterprising diplomacy trying to solve problems in every corner of the world, both at the level of leaders and at the level of Embassies.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.mfa.gov.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου